Home Blog Blog Uncategorized Activiteiten 2022

Activiteiten 2022


Beste ondernemende vrouwen,

Wat was het bijzonder om met elkaar terug te kijken op de ups en downs van 2021 tijdens het kerstontbijt. Het leverde mooie gesprekken op bij een heerlijk ontbijt. Het bleek maar weer: juist nu sociale contacten gehinderd worden, zijn onze netwerkbijeenkomsten een feest van inspiratie. Kom ook!

Nieuwjaarsbijeenkomst met wijnproeverij – vrijdag 14 januari
We luiden het nieuwe jaar in met een wijnproeverij. Online. Bij aanmelding krijg je bericht waar en wanneer je je wijnproefpakket kunt afhalen. Ontmoet je graag 2 of 3 Goed Contact collega’s ‘live” tijdens de wijnproeverij? Type dan bij aanmelding in het blokje “opmerkingen” “liever samen”. Dan maken we groepjes van twee of drie mensen en brengen we jullie met elkaar in contact. Per groep kun je dan afspreken bij wie je gezamenlijk deelneemt aan de wijnproeverij. Zo kunnen we elkaar een goed 2022 toewensen, proefondervindelijk leren welke wijn bij welk gerecht past en binnen de richtlijnen een aantal Goed Contact collega’s ontmoeten.

Meld je hier aan voor de bijeenkomst.

Tijd: 19.30-21.30u
Locatie: Online. Je kunt met 2 of 3 Goed Contact leden gezamenlijk deelnemen.

Workshop kunst & tegenkracht in leiderschap – donderdag 10 februari
Een workshop waarin we kennis maken met het concept van Muzische Professionalisering. Dit is ontwikkeld door Bart van Rosmalen, lector aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en centrum voor leiderschap en ondernemerschap de Baak. We gaan concreet werken met werkvormen waarmee professionals, of het nu om juristen, kunstenaars of zorgverleners gaat, hun eigenzinnigheid en tegenkracht versterken.

Meld je hier aan voor de bijeenkomst.

Tijd: 19.30-21.30u
Locatie: Theater Koningsduyn,
Geesterduinweg 3, 1902 CB Castricum

Verkiezingsontbijt – woensdag 9 maart
Wil je weten wie de vrouwen zijn achter de politieke partijen in Castricum? En wat zij in de de komende raadsperiode voor elkaar willen krijgen? Kom dan naar het verkiezingsontbijt!

Meld je hier aan voor deze bijeenkomst

Tijd: 08.15 – 09.30u
Locatie: Huize Koningsbosch
Heereweg 84, 1901 ME Castricum

Leuk als je een introducé meeneemt. Graag vermelden bij je aanmelding voor een evenement. Als er meer aanmeldingen dan plekken zijn, gaan Goed Contact leden natuurlijk altijd voor.

We kijken er enorm naar uit om je in 2022 weer te ontmoeten. Namens het bestuur van Goed Contact wensen we je een hele goede jaarwisseling en een gelukkig en gezond 2022!