Bedrijfsbezoek PWN

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 17/11/2016
15:45 - 18:15

Locatie
PWN

Categorieën


PWN-logo

 

 

 

Op donderdag 17 november brengt Goed Contact een bezoek aan PWN. PWN is het drinkwaterbedrijf en de beheerder van de duinen in Noord-Holland. In 2010 heeft ons netwerk al eens een kijkje mogen nemen in de productiefabriek in Heemskerk. Dit bezoek voert ons naar het hoofdkantoor in Velserbroek.

Altijd al willen weten hoe de nieuwe directeur van PWN deze maatschappelijke organisatie in een volgende fase brengt? En meer weten over Het Nieuwe Werken?

Tijdens het bedrijfsbezoek in het vernieuwde hoofdkantoor van PWN in Velserbroek zal Joke Cuperus  vertellen over haar carrière, waar binnen de publieke sector op verschillende posities haar functies verbonden waren met water-  en natuurgebieden. Bij haar benoeming werd haar taak omschreven om PWN als een maatschappelijke organisatie in de volgende fase van haar ontwikkeling te brengen waarbij samenwerking in de water –en natuurketen essentieel is. Samenwerken en verbinden zie je ook terug in Het Nieuwe Werken binnen PWN.

Wij zullen uitleg krijgen over de implementatie van Het Nieuwe Werken bij PWN en een rondleiding door het vernieuwde pand. We sluiten het bedrijfsbezoek af met netwerken tijdens een informele borrel.

Dit bedrijfsbezoek is voor leden gratis. De prijs voor niet leden bedraagt € 15. Dit bedrag zal gefactureerd worden door Goed Contact.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.