Bedrijfsbezoek Pyxis / de Zwaluw Enkhuizen

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 23/03/2017
16:30 - 18:00

Locatie
De Zwaluw Warehousing

Categorieën Geen Categorieën


Pyxis is een logistiek bedrijf, opgericht in 2011 door Erica van der Ham. Middels 4 werkmaatschappijen is Pyxis werkzaam in de logistieke markt door de gehele Benelux. Activiteiten zijn transport, fijnmazige distributie en op- en overslag. Erica van der Ham heeft meer dan 25 jaar ervaring in de logistieke wereld. Vanaf 1990 in de meest uiteenlopende functies bij diverse logistieke bedrijven en vanaf 2011 met haar eigen bedrijf.

Tijdens het bezoek van goed-contact zal Erica meer vertellen over haar bedrijven en haar carrière in de concurrerende logistieke markt. De start en opbouw van haar eigen bedrijf zal hierbij extra aandacht krijgen. Tevens zal Erica een rondleiding door haar bedrijf in Enkhuizen verzorgen.

Voor leden is het bedrijfsbezoek kosteloos, niet-leden betalen een bijdrage van EUR 15.

Om de onderlinge contacten tussen de leden van het netwerk te verstevigen is het mogelijk om na afloop van het bedrijfsbezoek een informeel hapje met elkaar te gaan eten in restaurant IJgenweis eten & drinken, Veilingweg 21, 1611 BN Bovenkarspel. Dit is optioneel en op eigen kosten. Indien je hier gebruik van wenst te maken graag aangeven bij de reservering onder opmerkingen.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.