Bedrijfsbezoek Zaans Medisch Centrum

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 21/03/2019
17:30 - 19:00

Locatie
Zaans Medisch Centrum

Categorieën Geen Categorieën


Het Zaans Medisch Centrum is hét ziekenhuis voor de inwoners van de Zaanstreek en wijde omgeving.

Na vijf jaar van voorbereiding, ontwikkeling en bouw staat er nu een compact, duurzaam en flexibel gebouw dat dankzij een slimme inrichting zonder problemen 25 jaar open kan blijven.
Tijdens het bedrijfsbezoek vertellen we alles wat het nieuwe ziekenhuis zo bijzonder maakt.

De lezing en rondleiding zal plaatsvinden door Marian de Vries, lid Raad van Bestuur van het Zaans Medisch Centrum.

Irene Veerkamp, manager financiën en Control van het Zaans Medisch Centrum en secretaris van Goed Contact is onze gastvrouw tijdens dit bedrijfsbezoek.

 

Marian de Vries is bedrijfseconoom en register-controller en was hiervoor Lid van de directie van de provincie Noord-Brabant. Zij heeft een ruime ervaring in de zorgsector, zowel in de ‘cure’ als in de ‘care’. Bij de Alrijne Zorggroep, bestaande uit ziekenhuizen en verpleeghuizen, heeft zij gewerkt als manager Financiën en Control en programmamanager voor de invoering van het Elektronisch Patiënten Dossier. Daarvoor werkte zij ruim 10 jaar in de care bij zorginstelling Vierstroom. Zij bekleedt een tweetal toezichthoudende functies.

 

Na het bedrijfsbezoek wordt u een drankje aangeboden in restaurant de Lunchroom aan de Zorgboulevard. Tevens bestaat de mogelijkheid om aansluitend, op eigen kosten (Indisch buffet incl. drankjes voor ca. €25,=), in het restaurant te dineren met de deelnemers aan het bedrijfsbezoek om verder te netwerken. Indien je hiervan gebruik wenst te maken kunt u dit aangeven op het inschrijfformulier.

 

We kijken ernaar uit je te mogen ontmoeten bij het Zaans Medisch Centrum

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.