Golfclinic

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 10/06/2016
18:00 - 22:30

Locatie
Golf & Countryclub Heiloo

Categorieën


Goed Contact heeft een sportief evenement in de planning. Resultaat? Positieve flow door goed contact met je lijf (sportief) en je netwerk!

Op vrijdag 10 juni a.s. organiseert Goed Contact een golfclinic. De clinic vindt plaats op De Golf & Countryclub Heiloo, van 18:00 – 22:30 uur en wordt professioneel begeleid. Aansluitend is er een hapje en een drankje: een goed moment om op een gezellige, ontspannen en sportieve manier te netwerken.

gch_15

Netwerken op de Golfbaan is een community van golfende ondernemers en ondernemende golfers die hun zakelijk netwerk willen delen met andere golfers. Een mooie kans om kennis te maken met de golfsport en om de eerder opgedane ervaringen weer bij te spijkeren.

De Golf en Countryclub Heiloo is als vereniging opgericht op 26 oktober 1994 en speelt sinds juni 2004 op haar eigen 9-holes baan aan de Lagelaan te Heiloo. De Vereniging heeft 400 leden. Vele commissies, bestaande uit enthousiaste vrijwilligers, zorgen er voor dat de leden de prachtige golfsport kunnen beoefenen en eventueel kunnen deelnemen aan allerlei wedstrijden. Niet alleen kunnen zij heerlijk spelen op onze mooie golfbaan, maar ook nagenieten in het prachtige clubhuis met een schitterend uitzicht over nagenoeg de hele baan.

golf-881345_1920Routebeschrijving

Vanuit richting Castricum op de N203 direct na Limmen voorbij Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo (welke aan uw linkerzijde ligt) eerste weg rechts inslaan = Lagelaan. Na ca. 1 km treft u de golfbaan GCH aan de linkerzijde aan.

Kledingadvies

Gemakkelijke kleding en sportschoenen.

Kosten

  • Voor leden: clinic, maaltijd en 2 consumpties inbegrepen bij lidmaatschap
  • Voor niet-leden: 35 euro (clinic, maaltijd en 2 consumpties)

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.