Intervisie

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 01/10/2020 - 30/09/2021
Hele dag

Categorieën Geen Categorieën


Intervisie is een gestructureerd en frequent overleg van een groep professionals om een werksituatie te verhelderen en te bewerken. Een vorm van collegiale consultatie met als doel het op peil houden of verbeteren van het functioneren. Intervisie is niet debatteren maar leren. Intervisie is leren, van jezelf en van situaties van anderen. Het is bedoeld voor mensen die zich willen ontwikkelen en in hun werk problemen willen oplossen waar geen standaardoplossingen voor zijn. Het doel klinkt luid en duidelijk: het delen van kennis en ervaringen binnen het netwerk bevorderen.

De eerste intervisiegroep van Goed Contact heeft in 2019 vijf bijeenkomsten gehad. We hebben vraagstukken geïnventariseerd en zijn met verschillende werkproblemen aan de slag gegaan. Onder andere via de methode ‘intervisie met kaartjes’. Het waren inspirerende en leerzame sessies. Er is ruimte voor een nieuwe groep.

Heb je belangstelling voor een intervisiegroep via Goed Contact? Stuur dan een bericht aan Irene Veerkamp via: secretaris@goed-contact.nl. Bij voldoende belangstelling laten we een volgende intervisiegroep van start gaan. De kosten bedragen € 50 voor vier bijeenkomsten. De maximale groepsgrootte is 8 personen. Intervisie is exclusief toegankelijk voor leden van Goed Contact.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.