Masterclass ‘Duurzaamheid & Ondernemen’

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 17/10/2018
16:30 - 21:00

Locatie
Ruiterhuys

Categorieën Geen Categorieën


In de Masterclass | Duurzaamheid & Ondernemen worden we bijgepraat door Marije Groen in ’t Wout over duurzaamheid (17 Sustainable Development Goals en het beleid van de overheid).
Wat kun je zelf bijdragen als ondernemer op het gebied van people, planet, profit en wat kun je als persoon bijdragen.Marije Groen in 't Wout

Na deze masterclass neem je duurzaamheid serieus voor je onderneming en jezelf. Na aanmelding ontvang je een voorbereidende opdracht. Een onderdeel van de masterclass vormt de ruilbeurs, neem een product mee wat je niet meer gebruikt en nuttig kan zijn voor iemand anders.

Marije Groen in ’t Wout is sind juni 2017 Chief Operations Officer (COO) van Firm of the Future. Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest als financial besloot Marije in 2016 haar baan op te zeggen om haar nieuwe ambities als transformatiemanager en coach te realiseren. Als Finance Manager en MT lid heeft ze (naast alle financiële kennis) veel ervaring opgedaan op het gebied van strategisch veranderen, inspirerend & coachend leiderschap en procesverbeteringen. In haar werk hanteert zij de Biomimicry technieken. Zij gelooft heel erg in organisch veranderen waarbij de mens centraal staat. Marije adviseert diverse landelijk opererende ondernemingen.

 

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.