Masterclass | Competenties ontwikkelen III

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 13/10/2015
16:45 - 21:30

Locatie
Ruiterhuys

Categorieën


Help! Hoe vergroot ik mijn gezondheid?

Als ondernemer of professional, als echtgenoot, partner, moeder en dochter proberen vrouwen een gezond en gelukkig leven te leiden. Een constante zorg om een gezonde balans te vinden tussen werk en gezin, activiteit en rust, plezier en verantwoord leven. Hoe leer je een gezonder en gelukkiger leven te leiden door middel van voeding en zorg voor jezelf (in alle grote contexten van je leven)? Dat is voor velen een uitdaging!

Op dinsdag 13 oktober 2015 organiseert ondernemersnetwerk Goed Contact, deel III van de Masterclass competenties ontwikkelen met als titel: Help! Hoe vergroot ik mijn gezondheid? In deze Masterclass komen de competenties: zelfreflectie, stressbestendigheid en omgevingsbewust handelen aan de orde. De Masterclass wordt gegeven door Dorien Groot.

Dorien Groot

Dorien is gestart met haar bedrijf ‘Groot in Gezondheid’. Zij begeleidt en coacht mensen die actief zijn in de maatschappij en die zich belemmerd voelen in hun functioneren door zaken als (te veel) stress, energieverlies en gezondheidsklachten.

Zij motiveert en inspireert, brengt mensen terug in hun eigen kracht en leert hen vooral hoe de stress-sensoren verminderd kunnen worden en om weer controle te krijgen op je gezondheid en leefstijl. Zij heeft hiervoor een leergang doorlopen bij het Institute for Integrative Nutrition in New York. Dorien heeft meer dan twintig jaar ervaring in het geven van NLP-training en – coaching. Ter aanvulling; zij is verpleegkundige, oprichtster van basisschool het Kleurenorkest, initiator van het koor “Dames Groen” en heeft vooral veel levenservaring (de mooie dingen en de klussen…). Daarmee zijn alle puzzelstukken aanwezig om zich professioneel op het ‘gezondheidspad’ te begeven.

Het maximale aantal deelnemers voor deze Masterclass is 30. Dit aantal garandeert dat je voldoende aandacht krijgt tijdens de Masterclass. Leden van Goed Contact betalen geen entree en hebben voorrang bij inschrijving. Niet-leden worden voorlopig op de wachtlijst geplaatst. De voorrang voor leden geldt tot 1 oktober 2015.

Ter voorbereiding op deze Masterclass ontvangt u een formulier om uw eigen inzichten in kaart te brengen. U wordt verzocht dit formulier enkele dagen voor aanvang van de Masterclass in te vullen en mee te nemen.

Programma

16.45 uur: EntreeMasterclass-logo-GC
17.00 uur: Welkom door Clarien Slot, voorzitter
17.10 uur: Start Masterclass: Help! Hoe vergroot ik mijn gezondheid
18.30 uur: Pauze en maaltijd
19.15 uur: Vervolg Masterclass
20.45 uur: Afronding en gezellige afsluiting
21:30 uur: Einde

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.