Masterclass IV

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 14/04/2016
17:00 - 21:00

Locatie
Bestuurskamer, ondernemerscentrum Dijk en Duin

Categorieën


Allianties aangaan

Het thema van de masterclass op 14 april 2016 is allianties aangaan en is specifiek bedoeld voor de zelfstandige professional. We richten ons hiermee op professionals die erkennen dat bij het bepalen van strategie en behalen van doelen samenwerkingspartners cruciaal kunnen zijn. Welke zaken zijn belangrijk om tot een optimale samenwerking te komen en hoe krijg je alle neuzen dezelfde kant op?

In deze Masterclass komen de competenties: ondernemen, samenwerken en profileren aan de orde. De Masterclass wordt gegeven door Marion Gout-van Sinderen.

Marion Gout-van Sinderen (1954) is Algemeen Directeur van Medisch Specialisten Noord West (MSNW). Zij vormt samen met een financieel directeur het dagelijks bestuur van de maatschap. Het Medisch, specialistisch bedrijf is in 2015 opgericht als maatschap. Ruim 180 medische specialisten van de Noordwest Ziekenhuisgroep hebben zich verenigd in MSNW. Zij hebben ervoor gekozen om zelfstandig te blijven. Op deze manier willen zij actief betrokken blijven bij de kwaliteit, veiligheid en organisatie van de zorg in de ziekenhuizen.

Marion Gout was tot juli 2014 president-directeur van ProRail. Daarvoor vervulde zij de functies van commandant van het Commando Diensten Centra en plaatsvervangend secretaris-generaal voor het ministerie van Defensie. Eerder vervulde zij functies bij de provincie Zuid-Holland, het toenmalige ministerie van Verkeer en Waterstaat en het Ministerie van Economische zaken. Daarnaast vervult zij verschillende commissariaten.

Susanna_StolpIn het 2e deel zal Susanna Stolp (Vermogens- en Financieel planner Vanhier Accountants) nader ingaan op financiële vragen en de veranderingen van de status ‘ZZP-er’. Vanhier is een accountantsorganisatie in Noord-Holland met 5 vestigingen. Het MKB is hun doelgroep. De nuchtere en slimme adviseurs helpen ondernemers hun winst te verhogen en minder belasting te betalen.

Het maximale aantal deelnemers voor deze Masterclass is 30. Dit aantal garandeert dat je voldoende aandacht krijgt tijdens de Masterclass. Leden van Goed Contact betalen geen entree (inbegrepen bij lidmaatschap) en hebben voorrang bij inschrijving. De prijs voor niet-leden is 35 euro (inclusief materiaal en maaltijd).

Programma

16.45 uur: EntreeMasterclass-logo-GC
17.00 uur: Welkom door Clarien Slot, voorzitter
17.05 uur: Start Masterclass door Marion Gout-van Sinderen
18.30 uur: Pauze en maaltijd
19.15 uur: Vervolg Masterclass door Susanna Stolp
20.45 uur: Afronding en gezellige afsluiting
21:30 uur: Einde

De Masterclass wordt gehouden in de Bestuurskamer van ondernemerscentrum Dijk en Duin. Parkeren kan bij de Oude Keuken en ook de entree is mogelijk via de Oude Keuken (bij binnenkomst links de lange gang door)

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.