Masterclass V – Valllen, opstaan en weer doorgaan

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 06/04/2017
16:45 - 21:30

Locatie
Willibrordus Business Center

Categorieën Geen Categorieën


Vallen, opstaan en weer doorgaan

Het thema van de Masterclass op 6 april 2017 is ‘Vallen, opstaan en weer doorgaan’. We richten ons hiermee op ondernemers en professionals die ervaren dat je in het leven keuzes moet maken. Keuzes die voor je bedrijf én voor je professionele leven de drive geven om met plezier en volharding die zaken te doen die voor jezelf succes en geluk opleveren.

In deze Masterclass worden de volgende competenties behandeld:

  1. assertiviteit
  2. besluitvaardigheid
  3. voortgangscontrole

De Masterclass wordt gegeven door Jacqueline Zuidweg.

Jacqueline Zuidweg, geboren te Goes, is oprichter en directeur van Zuidweg & Partners B.V. én Zakenvrouw van het Jaar 2012. Na haar afstuderen in de Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam (1988) werkte Jacqueline zes jaar als juriste bij een adviesbureau voor het MKB.

In 1994 startte zij Zuidweg & Partners om MKB-ondernemers in financieel zwaar weer bij te staan. Inmiddels heeft deze organisatie in schuldhulpverlening ruim 20.000 ondernemers bijgestaan.
Sinds 1 januari 2013 is Jacqueline bestuurslid van Stichting Jong Ondernemen, ter stimulering van het ondernemerschap in het onderwijs.

Haar eerste boek ‘Vallen, opstaan en weer doorgaan, tips & adviezen voor en door ondernemers in uitdagende tijden’ is in 2013 verschenen. Voorts is Jacqueline als financieel expert te zien geweest in het SBS6 tv-programma ‘Hoeveel ben je waard?’.

Onlangs is zij gestart met het nieuwe initiatief MKB Doorstart, een publiek private samenwerking ten behoeve van de ondernemer in zwaar weer. Inmiddels is Jacqueline een veelgevraagd spreker, verzorger van workshops en gastdocent. Ze weet haar publiek te enthousiasmeren over haar passies voor ondernemen (ook met tegenwind!), financiële educatie voor kinderen en de combi ondernemerschap en gezin.

Het maximale aantal deelnemers voor deze Masterclass is 30. Dit aantal garandeert dat je voldoende aandacht krijgt tijdens de Masterclass. De prijs bedraagt EUR 35,-. Dit is inclusief een hapje en drankjes én het boek ‘Vallen, opstaan en weer doorgaan’.

Programma

16.45 uur: EntreeMasterclass-logo-GC
17.00 uur: Welkom door Clarien Slot, voorzitter
17.05 uur: Start Masterclass door Jacqueline Zuidweg
18.30 uur: Pauze en een hapje
19.15 uur: Vervolg Masterclass
20.45 uur: Afronding en gezellige afsluiting
21:30 uur: Einde

De Masterclass wordt gehouden in Willibrordus Business Center, Kennemerstraatweg 464, 1851 NG Heiloo.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.