Netwerkontbijt

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 14/06/2018
08:15 - 09:30

Locatie
Wier&Ga

Categorieën Geen Categorieën


Wil je de zomerperiode beginnen met een gezellig ontbijt met andere ondernemende vrouwen uit de regio? Kom dan op 14 juni naar het netwerkontbijt van Goed Contact bij Wier&Ga.

Eens per kwartaal organiseert het vrouwennetwerk Goed Contact een ontbijt waar ondernemende vrouwen elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar van gedachten kunnen wisselen. Er is volop gelegenheid om elkaar te vertellen wie je bent, waar je naar op zoekt bent en om met elkaar te praten over actualiteiten. Het is een mooi moment om ondernemende vrouwen uit de regio te ontmoeten en je netwerk uit te breiden.

Dit is het laatste ontbijt voor de zomerstop in juli en augustus. Het ontbijt vindt plaats op 14 juni en begint om 8.15 uur. De locatie is Wier&Ga op het Bakkerspleintje in Castricum. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom voor een heerlijk ontbijt en een goed gesprek.

Je kunt je inschrijving tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren door deze via de website te annuleren of door een mail te sturen naar evenementen@goed-contact.nl. Bij afmeldingen na 24 uur van te voren zijn we genoodzaakt om ‘no show’-kosten in rekening te brengen.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.