Home Blog Blog Uncategorized Bedrijfsbezoek aan Tata Steel

Bedrijfsbezoek aan Tata Steel

Beste ondernemende vrouw,

Na het verkiezingsontbijt van 9 maart, hebben we weer veel andere leuke en interessante activiteiten op de agenda.

Bedrijfsbezoek aan Tata Steel

Een grote werkgever, grote milieuproblematiek, een grote duurzaamheidsdiscussie. Ons bedrijfsbezoek brengt ons naar Tata. Houd de website in de gaten voor nadere informatie over de dag en tijd!

Ontmoet Goed Contact

Wie zijn er allemaal lid van Goed Contact? En wat doen zij? Wat kunnen zij? Wat kunnen we voor elkaar betekenen? De bijeenkomst op vrijdag 20 mei staat in het teken van elkaar leren kennen. Onder de bezielende leiding van onze netwerkleden Iro Evangelou en Wendy Blankert.
Tijd: vrijdag 20 mei van 16.00-19.00 uur.
Locatie: volgt

Meedenken over toekomst gemeente

Hoe moeten Akersloot, Bakkum, Castricum, Limmen en de Woude eruitzien over pakweg 20 jaar? En wat moeten we daarvoor doen? Daarover gaat de omgevingsvisie voor de gemeente Castricum. De omgevingsvisie gaat in op zaken als wonen, bereikbaarheid, landschap en natuur en voorzieningen.
Inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties kunnen mondeling of schriftelijk op de voorontwerp-omgevingsvisie reageren tot en met 15 maart 2022.

Meer weten
De voorontwerp- omgevingsvisie is beschikbaar via de gemeentelijke website: www.castricum.nl/omgevingsvisie. Ook is er een geprinte versie aanwezig in de publiekshal in het gemeentehuis van Castricum.

Netwerken in de regio

Soroptimstclub Alkmaar e.o. organiseert een informatieavond voor belangstellende vrouwen op woensdag 30 maart 2022. Meer informatie vind je hier: https://www.soroptimist.nl/alkmaar/  Via deze website kun je je ook aanmelden.