Bestuur

Elly Oude Elferink

Voorzitter

Ik ben een doorgewinterd HR-professional bij Ginger HR Consultancy. Ik woon in Castricum en voel me daar thuis. Je treft me regelmatig wandelend, fietsend en vogels kijkend aan op het strand, in het bos of in de duinen. Ik ben ook een vrije denker met plezier in het vernieuwen van het HR-vak. Ik werk met organisaties in het bedrijfsleven, de zorg, bij de overheid en scholen aan het vernieuwen van hun HR-activiteiten. Ook publiceer ik regelmatig over mijn vakgebied en treed ik op als spreker en dagvoorzitter. Wetenschappelijke kennis over wat mensen motiveert en demotiveert is de basis van veel van mijn werk. Hoe leuk is het om deze kennis ook te benutten in ons netwerk van Goed Contact. Ik ontmoet graag nieuwe mensen en het inspireert me om deel uit te maken van dit netwerk. Als voorzitter zet ik me graag in voor een stevig, bruisend en inspirerend Goed Contact.

Wendy Wesselingh

Bestuurslid Evenementen Sinds kort vervang ik Melanie Lamers in het bestuur van Goed Contact als organisator van evenementen. Mijn naam is Wendy Wesselingh, ik woon nu ruim 20 jaar in Castricum. Als geboren en getogen Amsterdammer vind ik het heerlijk om in hartje Amsterdam te werken. Ik ben manager bedrijfsvoering bij een kinderopvangorganisatie en ben verantwoordelijk voor alle ondersteunende processen, zoals Finance, Planning & Plaatsing, HR, facilitaire en technische zaken, waaronder ook verbouw en nieuwbouw. Ik heb me nooit zo op Castricum gericht en vind het heel leuk om dat nu middels een bestuursfunctie binnen Goed Contact wat meer te doen. Binnen Goed Contact zet ik me graag in voor de ontwikkeling van vrouwen op professioneel gebied, waarbij ook netwerken en persoonlijke ontwikkeling van belang zijn. En natuurlijk mogen het sociale aspect en leuke evenementen niet ontbreken!

Irene Veerkamp

Secretaris

Als manager financiën en control en lid van het MT van het Zaans Medisch Centrum ben ik verantwoordelijk voor de brede financiële functie binnen het ZMC. Het ZMC neemt haar brede verantwoordelijkheid voor de zorg en welzijn van haar patiënten vanuit haar kernwaarden menselijk, samen, ondernemend en expert. Vanuit deze visie en kernwaarden wil ik mij als bestuurslid van Goed Contact inzetten om het netwerk uit te bouwen richting vrouwelijke professionals vanuit een directie- of managementfunctie in de regio teneinde van elkaar te leren, van elkaars organisatie en andere werelden te kunnen verkennen dan alleen je eigen organisatie.

Aleid Bos

Bestuurslid Communicatie & PR Beleidsrapporten in toegankelijke tekst zetten? Dat zijn voor mij als tekstschrijver de mooiste opdrachten. En constructief samenwerken met auteurs maakt mijn werk extra leuk. Sinds januari 2020 ben ik bestuurslid van Goed Contact. Ik draag zorg voor communicatie en pr: ik schrijf nieuwsbrieven en uitnodigingen voor de evenementen waarbij het steeds gaat om waardevolle uitwisseling. Al die ondernemende vrouwen zijn een bron van inspiratie voor mij: professionaliteit, lef, creativiteit, zakelijk inzicht, drijfveren, twijfels en zelfvertrouwen. Iedereen brengt een combinatie daarvan mee. En ik leer ervan. Elke keer weer iets nieuws.

Rianne Demmers

Penningmeester

Mijn naam is Rianne Demmers, geboren in Castricum en getogen in Uitgeest. Sinds 1997 hebben wij een eigen financieel fiscaal juridisch advieskantoor Admers Advies. Wij helpen ondernemers pro actief met hun onderneming. Door onze unieke combinatie van kennis kunnen wij ondernemers op veel gebieden helpen. Logisch dus ook dat ik het penningmeesterschap wel van Saskia Geraeds over wilde nemen. Voor mijzelf betekent een bestuursfunctie altijd dat ik me meer verbonden voel met de leden en de activiteiten die de groep organiseert.