Bestuur

Elly Oude Elferink

Voorzitter

Ik ben een doorgewinterd HR-professional bij Ginger HR Consultancy. Ik woon in Castricum en voel me daar thuis. Je treft me regelmatig wandelend, fietsend en vogels kijkend aan op het strand, in het bos of in de duinen. Ik ben ook een vrije denker met plezier in het vernieuwen van het HR-vak. Ik werk met organisaties in het bedrijfsleven, de zorg, bij de overheid en scholen aan het vernieuwen van hun HR-activiteiten. Ook publiceer ik regelmatig over mijn vakgebied en treed ik op als spreker en dagvoorzitter. Wetenschappelijke kennis over wat mensen motiveert en demotiveert is de basis van veel van mijn werk. Hoe leuk is het om deze kennis ook te benutten in ons netwerk van Goed Contact. Ik ontmoet graag nieuwe mensen en het inspireert me om deel uit te maken van dit netwerk. Als voorzitter zet ik me graag in voor een stevig, bruisend en inspirerend Goed Contact.

Melanie Lamers

Bestuurslid Evenementen Met mijn bedrijf Huisvanbinnen sta ik voor ontwerpen die passen bij de persoonlijkheid van de klant. Als het gaat om het inrichten van een woning, kantoor, openbaar gebouw of praktijk; een interieur moet passen als je favoriete jas… en dat is precies wat mijn doel is! Als bestuurslid van Goed Contact wil ik me inzetten voor een creatief programma waar sociale en leerzame evenementen hand in hand gaan. Delen=vermenigvuldigen is mijn motto!

Irene Veerkamp

Secretaris

Als manager financiën en control en lid van het MT van het Zaans Medisch Centrum ben ik verantwoordelijk voor de brede financiële functie binnen het ZMC. Het ZMC neemt haar brede verantwoordelijkheid voor de zorg en welzijn van haar patiënten vanuit haar kernwaarden menselijk, samen, ondernemend en expert. Vanuit deze visie en kernwaarden wil ik mij als bestuurslid van Goed Contact inzetten om het netwerk uit te bouwen richting vrouwelijke professionals vanuit een directie- of managementfunctie in de regio teneinde van elkaar te leren, van elkaars organisatie en andere werelden te kunnen verkennen dan alleen je eigen organisatie.

Aleid Bos

Bestuurslid Communicatie & PR Beleidsrapporten in toegankelijke tekst zetten? Dat zijn voor mij als tekstschrijver de mooiste opdrachten. En constructief samenwerken met auteurs maakt mijn werk extra leuk. Sinds januari 2020 ben ik bestuurslid van Goed Contact. Ik draag zorg voor communicatie en pr: ik schrijf nieuwsbrieven en uitnodigingen voor de evenementen waarbij het steeds gaat om waardevolle uitwisseling. Al die ondernemende vrouwen zijn een bron van inspiratie voor mij: professionaliteit, lef, creativiteit, zakelijk inzicht, drijfveren, twijfels en zelfvertrouwen. Iedereen brengt een combinatie daarvan mee. En ik leer ervan. Elke keer weer iets nieuws.

Saskia Geraeds

Penningmeester

Huize Koningsbosch in Bakkum is mijn werk- en woonadres. Samen met mijn man heb ik de oude jeugdherberg aan de Heereweg 84 verbouwd naar een sfeervol hotel met restaurant. Ik geniet ervan om als bestuurslid met de ondernemende vrouwen en vrouwelijke ondernemers van Castricum samen te werken.