Bestuur

Elly Oude Elferink

Voorzitter

Ik ben een doorgewinterd HR-professional bij Ginger HR Consultancy. Ik woon in Castricum en voel me daar thuis. Je treft me regelmatig wandelend, fietsend en vogels kijkend aan op het strand, in het bos of in de duinen. Ik ben ook een vrije denker met plezier in het vernieuwen van het HR-vak. Ik werk met organisaties in het bedrijfsleven, de zorg, bij de overheid en scholen aan het vernieuwen van hun HR-activiteiten. Ook publiceer ik regelmatig over mijn vakgebied en treed ik op als spreker en dagvoorzitter. Wetenschappelijke kennis over wat mensen motiveert en demotiveert is de basis van veel van mijn werk. Hoe leuk is het om deze kennis ook te benutten in ons netwerk van Goed Contact. Ik ontmoet graag nieuwe mensen en het inspireert me om deel uit te maken van dit netwerk. Als voorzitter zet ik me graag in voor een stevig, bruisend en inspirerend Goed Contact.

Irene Veerkamp

Secretaris

Als manager financiën en control en lid van het MT van het Zaans Medisch Centrum ben ik verantwoordelijk voor de brede financiële functie binnen het ZMC. Het ZMC is het ondernemende ziekenhuis voor de inwoners van de Zaanse regio. Het ZMC kiest de dialoog met haar klanten, waar zeggenschap en zelfredzaamheid voorop staan. Zorg wordt geïntegreerd georganiseerd. ZMC onthaalt haar klanten gastvrij en levert aantoonbaar goede, veilige en patiëntgerichte medisch specialistische zorg. Zij loopt voorop bij het invoeren van bewezen vernieuwingen en werkt samen met gespecialiseerde klinieken en academische centra zodat patiënten altijd verzekerd zijn van de beste zorg. Vanuit deze visie wil ik mij als bestuurslid van Goed Contact inzetten om het netwerk uit te bouwen richting vrouwelijke professionals vanuit een directie- of managementfunctie in de regio teneinde van elkaar te leren, van elkaars organisatie en andere werelden te kunnen verkennen dan alleen je eigen organisatie.

Saskia Geraeds

Penningmeester

Huize Koningsbosch in Bakkum is mijn nieuwe werk- en woonadres. De afgelopen maanden heb ik samen met mijn man de oude jeugdherberg aan de Heereweg 84 verbouwd naar een sfeervol hotel met restaurant. Ik verheug me erop om als bestuurslid met de ondernemende vrouwen en vrouwelijke ondernemers van Castricum samen te werken.

Melanie Lamers

Bestuurslid Evenementen

Met mijn bedrijf Huisvanbinnen sta ik voor ontwerpen die passen bij de persoonlijkheid van de klant. Als het gaat om het inrichten van een woning, kantoor, openbaar gebouw of praktijk; een interieur moet passen als je favoriete jas… en dat is precies wat mijn doel is! Als bestuurslid van Goed Contact wil ik me inzetten voor een creatief programma waar sociale en leerzame evenementen hand in hand gaan. Delen=vermenigvuldigen is mijn motto!

Vacature

Bestuurslid Communicatie & PR

Per 1 oktober 2016 is Saskia Idema gestopt met haar bestuursfunctie bij Goed Contact, ze blijft wel als lid betrokken bij het netwerk. Saskia is sinds 2012 actief voor Goed Contact. Na 4 jaar als bestuurslid, vindt ze dat het tijd wordt om haar functie beschikbaar te stellen voor nieuwe enthousiastelingen! Klik hier voor de omschrijving van de bestuursfunctie. Mocht je interesse hebben voor deze functie of iemand kennen in je omgeving die wellicht interesse heeft, stuur dan een mail naar bestuur@goed-contact.nl.