Home Coaches

Coaches

In het strategisch beleidsplan 2016-2020 is binnen Goed Contact besloten om coachingstrajecten voor onze leden op te nemen. Geïnteresseerde leden kunnen rechtstreeks contact opnemen met onderstaande coaches, die verbonden zijn aan Goed Contact.


Ans Breetveld

Mijn naam is Ans Breetveld. Ik help ondernemers om te gaan met stress en burn-out klachten, ontstaan door werkdruk of privéproblemen, en hiervan snel te herstellen.
• Heb je last van vermoeidheid en stress gerelateerde klachten of voel je je uitgeblust?
• Heb je problemen met lastige mensen?
• Vind je het moeilijk om nee zeggen of je grenzen aan te geven?
• Lukt het je niet om je tijd goed te plannen?
• Ben je bang dat je je doelen niet gaat halen?
• Heeft je relatie of gezin te lijden onder je werk?

Ik bied begeleiding bij steeds terugkerende stress gerelateerde problemen in privé of werk, en ik help burn-out klachten snel te herstellen.
Ik help bij:
• burn-out en stressklachten
• faalangst
• uitstelgedrag
• trauma gerelateerde klachten
• bindingsangst en verlatingsangst
• lichte verslavingen

Ik ben op HBO niveau opgeleid tot Relatiecoach, NLP Practitioner en Stresscounselor. Ik heb trainingen Geweldloze Communicatie en een opleiding Systematisch werken met Familieopstellingen gevolgd. Ik volg nu een opleiding tot traumacoach. In juni 2017 rond ik deze opleiding af. Wil je meer weten? Je kunt me e-mailen of bellen. Email: ans.breetveld@gmail.com. Tel.: 06-24634802.


Clarien Slot

Met veel interesse kijk ik naar loopbanen van mensen en de keuzes die ze maken. Samen kijken we of de keuzes effectief zijn en ook tot succes leiden. Mijn ervaring met loopbaan coaching heb ik opgedaan in een politieke omgeving, in de publieke sector en in het bedrijfsleven en richt zich op hoog opgeleide professionals en managers, directie en leden van de Raad van Bestuur en (aankomende) toezichthouders of commissarissen.

Elly Oude Elferink

Ik ben expert op het gebied van mens & organisatie. Wil je effectiever zijn op je werk? Je team meekrijgen in een verandering? Of met je loopbaan aan de slag? Ik ben econoom, hr-strateeg en professioneel individueel en teamcoach. Je kunt bij mij terecht voor executive coaching, coaching in leiderschap en leidinggeven, performance coaching, loopbaancoaching en outplacement en teamcoaching. Na ieder gesprek kun je praktisch vooruit!
Meer weten? Kijk op www.gingercoaching.nl of mail naar elly@gingerhrconsultancy.nl. Of bel me op 06-50801473.


Mieke Gresnigt

Coaching voor ondernemende vrouwen gericht op het bereiken van je eigen ‘highest goal’. Met andere woorden: hoe lukt het je om al je kwaliteiten tot zijn recht te laten komen, plezier in je werk te hebben en ook nog goede resultaten te bereiken. Hiervoor kun je bij mij terecht. Ik ben Orthopedagoog Generalist en Symbooldramatherapeut in mijn eigen praktijk in Castricum. Ik werk ook bij Bartiméus, instelling voor mensen met een visuele beperking. Loopbaanbegeleiding en beroepskeuze zijn hier onderdeel van mijn taak. Ik ben daarnaast bevoegd om supervisie te geven aan orthopedagogen.
Bij het coachen maak ik gebruik van verschillende methodieken zoals o.a. Symbooldrama, NLP, Oplossingsgerichte gespreksvoering en Focussen. Het allerbelangrijkste is echter dat ik samen met jou op zoek ga naar je kwaliteiten, je persoonlijke doelen en je verlangens. We kijken wat in de weg zit en zoeken naar een bij jou passende manier om daar mee om te gaan. Ik probeer aan te sluiten bij dat wat al lukt, alles wat goed gaat uit te vergroten, zodat jij je eigen strategie vindt waarmee jij je persoonlijke doelen kunt gaan verwezenlijken.