Home Blog Blog Uncategorized Dicht jezelf open

Dicht jezelf open


Beste ondernemende vrouwen,

Ongelooflijk, wat hadden we prachtig wandelweer op 28 mei. En we konden daarna op een terras zitten! Geweldig. Het was erg fijn elkaar weer in het echt te zien en te spreken. Binnenkort kan dat wéér: bij de workshop mét borrel na afloop.

Workshop Gedichten schrijven – woensdag 7 juli
Schrijf je rond Sinterklaas graag lange klinkende verzen? Of vernuftige puzzelgedichten? Heb je wel eens een zomergedicht geschreven? Wanneer noem je een tekst eigenlijk een gedicht? Zijn er regels? Moet je je daaraan houden? We buigen ons een middag al schrijvend over deze vragen.

Aleid Bos helpt je op weg met een paar luchtige schrijfoefeningen. En ze deelt inzichten van dichters die háár op weg hebben geholpen. Aleid is lid van Goed Contact en zelfstandig tekstschrijver. Ze redigeert overheidsinformatie en maakt van juridische tekst graag toegankelijke taal. In de afgelopen paar jaar heeft ze 3 dichtbundels gemaakt.

Meld je nu aan. Er is plek voor maximaal 18 mensen.

Tijd: 15.30 – 17.00u
Locatie: De Oude Keuken, Oude Parklaan 117
Terrein Dijk & Duin, Castricum
Borrel vanaf 17.00u

Zomerontbijt juli en augustus
Vorig jaar zomer schoven 15 mensen aan voor een zomerontbijt bij Johanna’s Hof. Ook dit jaar zorgen we in juli en augustus graag voor een ontspannen zomers ontmoeten ergens in Castricum. Donderdag 15 juli en dinsdag 17 augustus. Vanaf ongeveer 8.45u. Verras een collega-ondernemende vrouw (zelfstandige of in loondienst) en neem haar mee om kennis te laten maken met ons netwerk van vrouwelijke professionals – gratis.

Smakelijk Evenement – september
Ieder jaar een groot feest: ons diner op prinsjesdag. Houd de derde dinsdag in september alvast vrij voor Goed Contact. Ook hier introducées welkom.

We zien jullie graag weer!

Met ondernemende groet,
Het bestuur van Goed Contact