Home Blog Blog Uncategorized Een nieuw seizoen!

Een nieuw seizoen!


Een nieuw seizoen!

Terwijl de zon zich langzaam iedere dag wat minder laat zien keert iedereen weer terug naar zijn werkplek om het “normale” werkende leven te hervatten.

Met frisse energie gaan we dit netwerkseizoen weer beginnen met een smakelijk event. We worden op Prinsjesdag, dinsdag 17 september ontvangen door Saskia Geraeds in het restaurant “aan het Bosch” voor een table d’hotes. We gaan er een gezellige avond van maken! De bijdragen voor leden zijn €25,= en voor niet-leden €35,= en kunnen worden voldaan met pin only.

We zien je graag!

Met ondernemende groet,
Het bestuur van Goed Contact

Save the dates!
16-10-2019 masterclass Filosofie:
We zijn er trots op te mogen meedelen dat we je in oktober kunnen uitnodigen voor een mooie Masterclass Filosofie met als titel: “Menseljke ontwikkeling en Authenticiteit”. De masterclass wordt verzorgd door Dr. Mehdi Jiwa en zijn staf.

18-11-2019 Voor en door leden:
Tijdens onze workshop voor en door leden laten we ons vertellen hoe Wendy Blankert teams helpt hun prestaties te verbeteren (succesvolle teams nog succesvoller maken en teams met gedoe weer op de rit krijgt). Ze laat ons tijdens de workshop oefenen met inclusieve besluitvorming.