Home Blog Blog Uncategorized Fietsen, ontmoeten en ontbijten

Fietsen, ontmoeten en ontbijten

Beste ondernemende vrouw,

De zomer is nu echt (bijna) aangebroken, dus tijd voor zonnige, sportieve, lekkere en leerzame uitjes. Op 30 juni trappen we af met een fietstocht door Het Oer-IJ.

Fietsen door Het Oerij– donderdag 30 juni 
Lijkt het je het leuk om op de fiets de indrukwekkende geschiedenis te ontdekken van je eigen woonomgeving? Fiets mee door het Oer-IJ! De route is 25 kilometer en voert langs plekken waar de sporen van menselijke bewoning door archeologisch onderzoek zichtbaar zijn gemaakt. We fietsen onder meer langs de vindplaats van een vrouwelijk skelet uit de vierde eeuw na Christus: Hilde, de naamgeefster van het archeologiecentrum Huis van Hilde te Castricum, de plek waar de fietstocht dan ook begint. We eindigen de fietstocht bij een terras voor een heerlijk hapje en drankje.

Meld je hier aan voor de bijeenkomst

Tijd: 15.30 – 17.30u; verzamelen vanaf 15.15
Locatie: Huis van Hilde,
Adres: Westerplein 6, 1901 NA Castricum

Leuk als je een introducé meeneemt. Graag vermelden bij je aanmelding. Als er meer aanmeldingen dan plekken zijn, gaan Goed Contact leden natuurlijk altijd voor.

Zomerontbijt – dinsdag 19 juli
Je dag extra goed beginnen met leuke inspirerende vrouwen, mooi verhalen en lekker eten? Kom dan naar ons zomerontbijt. Of kom alleen al voor de bijzondere locatie. De gerechten in dit bijzondere eettentje van onderneemster Janneke Kiekens zijn namelijk  allemaal gluten- en  lactosevrij en vegan.

Meld je hier aan voor deze bijeenkomst

Tijd: 08.00 – 09.30;
Locatie: Klein Geluk
Maerten van Heemskerckstraat 25A
1961 EB Heemskerk

Leuk als je een introducé meeneemt. Graag vermelden bij je aanmelding voor een evenement. Als er meer aanmeldingen dan plekken zijn, gaan Goed Contact leden natuurlijk altijd voor.

Zomerontbijt – woensdag 17 augustus
En nog zo’n heerlijk zomerontbijt! Dit keer bij in het centrum van Castricum bij Buna Koffiebar. Je kent het waarschijnlijk wel, die met dat gezellige terras aan de Dorpsstraat. En ook deze koffiebar heeft weer een bijzonder verhaal. Na een lange wereldreis bedachten Melanie Aardenburg en Vincent Erlings dat ze hun liefde voor goede koffie wilden delen met zo veel mogelijk mensen. Zo ontstond twee jaar geleden dit heerlijke plekje voor geweldige koffie en natuurlijke heerlijke ontbijtjes.

Meld je hier aan voor deze bijeenkomst

Tijd: 08.00 – 09.30;
Locatie: Buna Koffiebar
Dorpsstraat 35e te Castricum

Leuk als je een introducé meeneemt. Graag vermelden bij je aanmelding voor een evenement. Als er meer aanmeldingen dan plekken zijn, gaan Goed Contact leden natuurlijk altijd voor.

Nieuw bestuurslid Esther Wemmers
110348321_395458344747547_1393685534890950422_n.jpg

Begin december 2021 bezocht ik voor het eerst een Goed Contact-winterontbijt en sinds deze maand ben ik nieuw bestuurslid! Ik ben ontzettend blij.

Want in 2020 verhuisde ik met mijn gezin naar Castricum en wilde ik heel graag nieuwe leuke vrouwen in mijn omgeving leren kennen. Nou dat is gelukt!

Vanaf nu help ik de andere bestuursleden (Elly, Rianne, Mirjam en Wendy) bij de communicatie van Goed Contact. Zo tik ik vanaf nu de nieuwsbrieven en probeer ik onze stichting meer bekendheid te geven. Ook lijkt het me leuk om ondernemende en ambitieuze Goed Contact-leden in de toekomst te interviewen op onze website om elkaar zo te inspireren en beter te leren kennen.