Home Blog Blog Netwerk Hoe is het om te werken bij TataSteel?

Hoe is het om te werken bij TataSteel?

Beste ondernemende vrouw,

Altijd al eens TataSteel van dichtbij willen zien? En wil je wel eens in gesprek over het onderwerp duurzaamheid? Dit is je kans!

Bedrijfsbezoek aan Tata Steel – woensdag 6 april 
We beginnen met een bustour over het terrein. Daarna spreken we met Ariane Volz, senior woordvoerder én namens Tata Steel senior woordvoeder duurzaamheid. Hoe is het om bij een bedrijf te werken dat negatief in de belangstelling staat en dat toch een verhaal te vertellen heeft over duurzaamheid? Dit bedrijfsbezoek biedt je niet alleen de unieke kans om het bedrijf van dichtbij te bekijken. Ook kun je met dé vertegenwoordiger duurzaamheid in gesprek over dit o zo belangrijke onderwerp. Het aantal deelnemers is maximaal 22. Dus wil je mee, geef je dan snel op!

Meld je hier aan voor deze bijeenkomst 

Tijd en programma:

  • 14.45 – 15.00 u: ontvangst in het congrescentrum
  • 15.00 – 16.30 u: busrit over het terrein
  • 16.30 – 17.30 u: gesprek met senior woordvoerder duurzaamheid Ariane Volz

Locatie: Congrescentrum Tata Steel
Wenckebachstraat 1, Velsen Noord

En reserveer vast 20 mei in je agenda.

Netwerkkracht – vrijdag 20 mei 
Elkaar beter leren kennen, daar draait het om in de bijeenkomst van 20 mei. Hoe goed ken jij de andere leden? Hoe goed kennen ze jou? Weet jij wie je eens kunt bellen als je bijvoorbeeld eens op de radio wilt komen of je website op orde wilt maken? Onze netwerkleden Iro Evangelou, Wendy Blankert en Esther Wemmers organiseren deze bijeenkomst. Wil je bijdragen aan de organisatie? Bijvoorbeeld als fotograaf of filmer? Om catering te verzorgen? Bied je een website check-up aan? Iets anders? Graag! Neem dan contact op met een van de drie genoemde organisatoren. Na deze bijeenkomst ken je de andere deelnemers véél beter én zij kennen jou!

Meld je hier aan voor deze bijeenkomst

Tijd: 16.00 – 19.00u; inloop vanaf 15.45 uur
Locatie: PMU Studio
Dronenlaantje 3, 1906 EK Limmen

Leuk als je een introducé meeneemt. Graag vermelden bij je aanmelding voor een evenement. Als er meer aanmeldingen dan plekken zijn, gaan Goed Contact leden natuurlijk altijd voor.