Home Blog Blog Uncategorized Kerstontbijt in Alkmaar met bijzondere gast

Kerstontbijt in Alkmaar met bijzondere gast

Het is alweer bijna tijd voor ons traditionele kerstontbijt. Dit keer organiseren we deze op dinsdag 20 december bij De Koffiemolen in Alkmaar, bekend om zijn huisgemaakte taarten, broodjes, croissants en scones.

Ook hebben we een bijzondere gaste! Dorien Groot, mede-oprichter van NTI NLP, het opleidingsinstituut voor persoonlijke ontwikkeling en communicatie in Limmen. Ze heeft een openhartig en indringend boek geschreven over haar leven.

Schrijf je hier snel in voor deze leuke bijeenkomst!
Tijd: 08.00 – 09.30
Locatie: De Koffiemolen, Ritsevoort 26, 1811 DN Alkmaar, slechts een paar minuutjes lopen van de Singelgarage.

Leuk als je een introducé meeneemt. Graag vermelden bij je aanmelding. Als er meer aanmeldingen dan plekken zijn, gaan Goed Contact leden natuurlijk altijd voor.

Proeverij met humorcoach

De traditionele Goed Contact-nieuwjaarsborrel organiseren we dit jaar op een heel bijzondere plek: Brouwerij Egmond.

De abdijbieren van Brouwerij Egmond worden ambachtelijk gebrouwen met granen van biologische teelt. We gaan vier proefglaasjes drinken van dit bijzondere bier, dat door de toevoeging van lindebloesem een eigen karakter en een heerlijke geur heeft. Wie trouwens liever een wijntje of sapje heeft: dat is er ook gewoon.

Om het nieuwe jaar vol positieve energie te beginnen komt lach- en humorcoach Marleen ook langs voor een verfrissende lachsessie.

Schrijf je hier in voor deze leuke proeverij!
Tijd: 17.00 – 20.30
Locatie: Weg over de Bisschop 1b, Egmond aan den Hoef

Leuk als je een introducé meeneemt. Graag vermelden bij je aanmelding. Als er meer aanmeldingen dan plekken zijn, gaan Goed Contact leden natuurlijk altijd voor.