Home Blog Blog Uncategorized Kies voor kleur in november

Kies voor kleur in november

Beste ondernemende vrouwen,

Grijs, somber, quarantaine? Dit is een uitstekend moment om je te laten inspireren door KLEUR.

Workshop Kleur in je interieur
Deze week de workshop ‘voor en door leden’: woensdag 18 november. Workshopleider: Melanie Lamers, van Huisvanbinnen.
Ze had ons heel graag ontvangen in haar prachtig nieuw geschilderde en ingerichte winkel. Maar dat mag niet. Melanie ontvangt ons daarom digitaal.

Als opwarmertje schrijft ze:
‘Nederlandse interieurs zijn over het algemeen heel saai, met wit en dan vooral RAL 9010 als basis. Daar wil ik heel graag verandering in brengen, want met kleur in je interieur maak je er pas echt een thuis van.

Denk alvast na van welke kleur je blij wordt en of er een kleur is waar je echt niet van houdt. Een voorkeur voor een bepaalde kleur is heel persoonlijk en ik denk dat het leuk is te ontdekken wat jou kleur is!’

Maak je je al zorgen over een aanstaande winterdepressie? Of kijk je thuiswerkend al veel te lang aan tegen je eigen saaie wit? Schud je hoofd even helemaal los en dompel je in alle mogelijkheden van kleur.

workshop van 19.00-20.00 uur: Meld je nu aan.
Je ontvangt van voorzitter Elly Oude Elferink uiterlijk woensdagochtend een linkje voor de bijeenkomst op het mailadres waarmee je je hebt aangemeld.

Bierproeverij 17 december van 17-18 uur
We sturen aan op een digitale gezamenlijke afsluiting van 2020, want over vier weken met z’n allen bij een bierbrouwer op bezoek ligt nog ver buiten de realiteit. Maar houd de datum vrij en meld je aan, want we maken er een feestje van!

Nieuwjaarsbijeenkomst 14 januari 2021
Durf jij al vooruit te kijken? Wij wel. We nodigen je van harte uit voor een nieuwjaarsbijeenkomst. En we maken er iets bijzonders van.
Zet donderdag 14 januari vanaf 16.30u alvast in je agenda.

Intervisie
Heb je belangstelling voor een intervisiegroep via Goed Contact? Stuur dan een bericht aan Irene Veerkamp via: secretaris@goed-contact.nl.
Bij voldoende belangstelling laten we een volgende intervisiegroep van start gaan.

We zien je graag weer.

Met ondernemende groet,
Het bestuur van Goed Contact