Home Blog Blog Uncategorized Kom naar onze training Informeel Leiderschap!

Kom naar onze training Informeel Leiderschap!

wendel-greve-1.png

De dagen worden weer korter en kouder, een goede tijd om met een groep ondernemende vrouwen inspirerende activiteiten te ondernemen. Wendel Greve van trainingscentrum De Baak (zie haar foto hierboven) verzorgt voor ons een unieke training over Informeel Leiderschap. Het kerstontbijt staat gepland voor 20 december en je kunt je nog opgeven voor de workshop djembé.

Workshop djembé – donderdag 27 oktober
We gaan energiek en inspiratievol trommelen! De workshop wordt gegeven door Michael Agbodo uit Togo. Hij volgde een muziek- en dansopleiding in Lomé, de hoofdstad van Togo, waarna hij jarenlang danste bij beroemde gezelschappen in West-Afrika. Inmiddels is hij alweer vele jaren in Nederland en brengt hij met veel plezier de kunst van de Afrikaanse dans en percussie aan ons over.

Meld je hier aan voor deze bijeenkomst 

Tijd:
19. 00 inloop
19.15 start workshop
20.15 Tijd voor een drankje

Locatie:
Theater Koningsduyn,
Geesterduinweg 3 te Castricum

Leuk als je een introducé meeneemt. Graag vermelden bij je aanmelding voor een evenement. Als er meer aanmeldingen dan plekken zijn, gaan Goed Contact leden natuurlijk altijd voor.

Training Informeel Leiderschap – 16 november
Organisatiepsycholoog Wendel Greve van opleidingscentrum De Baak verzorgt namens Goed Contact op 16 november in Fase Fier te Castricum een bijzondere training: Informeel Leiderschap. En het mooie is: alle ondernemende vrouwen uit de Buch-gemeentes zijn van harte welkom. Dus leden en niet-leden.

De training is in de vorm van ervaringsleren. Naast een theoretisch kader, bestaat de avond vooral uit korte ervaringsgerichte oefeningen en reflectie. Daarmee word je je bewust van wat maakt dat mensen je wel of niet volgen, zodat je je persoonlijk leiderschap kunt versterken. Kortom, iedere deelnemer gaat met haar eigen persoonlijk leiderschap aan de slag!

Speken verder ook onderstaande thema’s je aan?
* Autonomie en verbinding
* Niveaus van beïnvloeden
* Hoe omgaan met ergernissen

Meld je dan hier aan voor deze bijeenkomst 

Tijd:
17.00 – 17.15:   inloop
17.15 – 18.45:  programma deel 1
18.45 – 19.30:   eenvoudige maaltijd, broodje met soep
19.30 – 21.00:  programma deel 2

Kosten:
Leden: gratis
Niet leden: 25 euro

Locatie:
Fase Fier, Van Oldenbarneveldweg 25, 1901 KA Castricum

Kerstontbijt – 20 december
kerstontbijt.jpg

Na twee heerlijke zomerontbijtjes, is het op 20 december alweer tijd voor ons traditionele kerstontbijt. Dit keer organiseren we deze bij De Koffiemolen in Alkmaar, bekend om hun huisgemaakte taarten, broodjes, croissants en scones.

Slechts een paar minuutjes lopen van de parkeergarage de Singelgarage.

Meld je hier aan voor deze bijeenkomst 

Tijd:
08.00 – 09.30

Locatie:
De Koffiemolen, Ritsevoort 26, 1811 DN Alkmaar

Leuk als je een introducé meeneemt. Graag vermelden bij je aanmelding voor een evenement. Als er meer aanmeldingen dan plekken zijn, gaan Goed Contact leden natuurlijk altijd voor.