Ledenportaal

Goed Contact is een professioneel en zakelijk netwerk voor vrouwen in de BUCH-gemeenten en omstreken, gericht op beroepsmatige- en ondernemersvaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

Lidmaatschap
Het lidmaatschapsjaar loopt van oktober tot en met september van het jaar daarop. Het lidmaatschap bedraagt € 100 per jaar en wordt vooruit, aan het begin van het nieuwe kalenderjaar, geïnd. Betaling geschiedt per automatische incasso. Klik hier om direct lid te worden.

Het lidmaatschap geldt voor tenminste één kalenderjaar. Uitzondering hierop, is het geval waarin iemand zich in de loop van het kalenderjaar aanmeldt. Dan start het lidmaatschap op de datum van aanmelding en worden voor dat jaar alleen de resterende kwartalen berekend: € 25 per kwartaal. Wil je geen lid meer zijn, geef dat dan schriftelijk aan ons door. Indien je in de loop van een kalenderjaar je lidmaatschap opzegt, vervalt je lidmaatschap per de eerstvolgende 1 oktober. Aangezien de lidmaatschapsgelden vooruit in evenementen en activiteiten worden geïnvesteerd is restitutie niet mogelijk.

Aanbod
Uit onderzoek is gebleken dat vrouwelijke professionals vooral willen kennismaken met collega’s en kennis en ervaring willen uitwisselen. Goed Contact biedt hiervoor verschillende mogelijkheden:

Evenementen – voordelen en korting
Jaarlijks worden minimaal zes evenementen georganiseerd. Voor leden van Goed Contact zijn de netwerkontbijten, bedrijfsbezoeken en de kerstborrel/ nieuwjaarsreceptie bij het lidmaatschap inbegrepen. Daarbij hebben zij exclusieve toegankelijkheid tot masterclasses, coaching, intervisie en mentorschap en geldt een korting voor evenementen die niet bij het lidmaatschap zijn inbegrepen. Er is ruimte op de website om je bedrijf te profileren en alleen leden hebben toegang tot de besloten LinkedIn en Facebook groepen.

No-show
Als lid ben je niet automatisch aangemeld voor evenementen, maar bij het niet verschijnen op een evenement waarvoor je je wel hebt aangemeld spreken we van een no-show. Helaas zijn wij genoodzaakt om te vermelden dat een no-show ook bij leden in rekening wordt gebracht. Wij baseren de organisatie van een evenement op het aantal aanmeldingen en maken daar vooraf kosten voor. No-shows worden door locaties uiteraard in rekening gebracht, waarmee ons netwerk onnodig kosten maakt die we voor andere doeleinden hadden kunnen inzetten.

Website – informatie en promotie
Deze website is een informatiebron en netwerkplatform voor leden. Via de website willen wij ook Goed Contact op de kaart zetten bij potentiële leden en sponsors.

Ledenportaal – netwerken!
Elkaar leren kennen en van elkaar leren. Het ledenportaal is uitsluitend toegankelijk voor leden. Hier kun je je profiel aanvullen met foto en bedrijfslogo, profielen van anderen bekijken en contacten leggen.

Nieuwsbrief – als eerste op de hoogte
Via de e-mailnieuwsbrief houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent ons netwerk en onze leden. Leden van Goed Contact ontvangen automatisch de nieuwsbrief.

Linkedingroep
Op de LinkedIngroep Vrouwennetwerk Goed Contact kunnen leden van Goed Contact op een gemakkelijke manier informatie uitwisselen, vragen stellen en discussies voeren. Kortom, een bron van inspiratie én business!