Home Blog Blog Uncategorized Leer elkaar kennen op onze netwerkbijeenkomst

Leer elkaar kennen op onze netwerkbijeenkomst

Beste ondernemende vrouw,

Wie zijn nu eigenlijk die leuke, ondernemende en ambitieuze vrouwen die lid zijn van Goed Contact? En wat doen ze voor interessante dingen? Ontdek het tijdens onze netwerkbijeenkomst!

Netwerkbijeenkomst – vrijdag 20 mei 
De filosofie van Goed Contact is dat als je elkaar goed kent, daar mooie dingen uit ontstaan. Ons netwerk is heel divers: van HR-specialist, schrijver en coach tot makelaar en fiscalist. De een heeft een bedrijf, de ander is in loondienst of werkt als zzp’er. Kortom: allemaal leuke, ondernemende en ambitieuze vrouwen.

Leer elkaar nu (nog) beter kennen tijdens onze netwerkbijeenkomst! Met elkaar kijken we deze middag op een creatieve manier naar wat we als netwerk kunnen doen om elkaar meer te steunen. Hoe kunnen we elkaar helpen aan meer inspiratie, werk, kennis? We gaan ambities en actuele hulpvragen in kaart brengen en meteen laten zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Vind je het leuk om deze middag iets bij te dragen als lid? 
Zou je bijvoorbeeld de website van een lid willen checken? Ben je fotograaf en kun je mooie profielfoto’s van een lid maken? Of iets heel anders? Laat het voor 10 mei weten aan ons lid Esther Wemmers op communicatie@goed-contact.nl

Neem in ieder geval op 20 mei een voorwerp mee dat symbool staat voor een van je grotere successen (of 1 van je belangrijkste kwaliteiten).
Neem een schrijfboekje mee.

Meld je hier aan voor deze bijeenkomst

Tijd: 16.00 – 19.00u; inloop vanaf 15.45 uur
Locatie: PMU studio,
Dronenlaantje 3, 1906 EK Limmen

Leuk als je een introducé meeneemt. Graag vermelden bij je aanmelding. Als er meer aanmeldingen dan plekken zijn, gaan Goed Contact leden natuurlijk altijd voor.