Home Lustrum

Goed Contact bestaat 10 jaar!

Header website

In 2018 bestaat vrouwennetwerk Goed Contact 10 jaar. Ter ere van dit feestelijke jaar maken we samen met jou een ledenboek. Een boek om onze verbinding nog sterker en zichtbaarder te maken.

Voor alle leden is er een pagina beschikbaar in dit mooie boek. Een naslagwerk waarmee je je eigen zichtbaarheid kan vergroten én waarin je kan lezen over andere ondernemende vrouwen. Een boek vol inspiratie en verbinding dus!

Hoe werkt het?

Alle leden mogen een pagina vullen aan de hand van een vragenlijst die door Goed Contact is opgesteld. De vragenlijst is, net als het netwerk, toegankelijk voor zowel ondernemende vrouwen met een eigen bedrijf, als vrouwen die werken in een leidinggevende, management- of directiefunctie. Je krijgt gelegenheid om wat te vertellen over jouw bedrijf of functie en er staan vragen in over verbinding leggen en jouw mooiste ervaringen bij Goed Contact. Voel je vrij om bepaalde vragen niet in te vullen als je er geen antwoord op hebt. Ook vragen we je een foto aan te leveren die we bij jouw stukje mogen plaatsen.

Wil je meedoen en een mooie plek krijgen in het jubileumboek? Vul dan je e-mailadres hieronder in en je krijgt de vragenlijst toegestuurd.