Home Blog Blog Uncategorized Nazomer – stress – kleur: mooi programma

Nazomer – stress – kleur: mooi programma

Beste ondernemende vrouwen,

In oktober en november zijn er weer workshops. Meld je aan! En heb je interesse in intervisie? Stuur Irene Veerkamp een berichtje.

Smakelijke nazomeravond
We zaten in de boomgaard. Met blote benen en witte wijn. Een geweldig ontspannen en zeer smakelijk evenement. Goed verzorgd door Nieuw Westert. We kijken met een warme glimlach terug. En vooruit!

Masterclass Omgaan met stress
Hoeveel ballen houd jij eigenlijk in de lucht? En voel je je daar goed bij? Ingrid Beentjes geeft 15 oktober een workshop over omgaan met stress.

Hoe werkt stress in ons lichaam en in ons brein? Hoe herken je het en hoe ga je ermee om? Dat is voor iedereen verschillend. Daarom geeft Ingrid ons een aantal oefeningen, zodat we allemaal zelf aan de slag kunnen.

Na deze workshop heb je minimaal drie handvatten waar je mee aan de slag kunt en die jouw stresslevel verminderen. En dat is goed voor je gezondheid.

Meld je aan
Datum en tijd: donderdag 15 oktober van 17.00-20.15u
Locatie: Fase Fier, Van Oldenbarneveldweg 25, Castricum
Maximum aantal: 20 deelnemers
Kosten: leden gratis, niet-leden € 15
Aanmelden via deze link.

Workshop Kleur
In november staat een workshop ‘voor en door leden’ op het programma. We zijn te gast bij Melanie Lamers, van Huis van Binnen voor de workshop Kleur.
Het wordt een hybride workshop: de eerste zes aanmelders komen naar de workshoplocatie. De overige deelnemers volgen de workshop gelijktijdig via Teams of Zoom. Zo garanderen we anderhalve meter op de workshoplocatie.

Intervisie
Heb je belangstelling voor een intervisiegroep via Goed Contact? Stuur dan een bericht aan Irene Veerkamp via: secretaris@goed-contact.nl.
Bij voldoende belangstelling laten we een volgende intervisiegroep van start gaan.

We zien je graag weer.

Met ondernemende groet,
Het bestuur van Goed Contact