Home Blog Blog Uncategorized Netwerkontbijt – online variant

Netwerkontbijt – online variant


Netwerkontbijt – online variant
dinsdag 19 mei aan je eigen ontbijttafel

Samen om de tafel met koffie, thee en een heerlijk verzorgd ontbijt gaat nog niet lukken. Maar een netwerkontbijt achter je scherm met eigen fruitsalade, koffie, krentenbrood of waar je jezelf ook maar op trakteert, is een heus alternatief.
Want we kunnen nog steeds vertellen wat ons bezighoudt, vragen hoe het met de ander gaat en kijken of we elkaar verder kunnen helpen. Gewoon netwerken dus.

Eerste online bijeenkomst geslaagd
Donderdag 30 april hielden we onze eerste virtuele bijeenkomst met een klein groepje deelnemers die de bijeenkomst inspirerend, fijn, nuttig en leuk vonden.

We spraken over hoe corona ons allemaal op een bepaalde manier heeft geraakt, zakelijk of persoonlijk. We bespraken nut en noodzaak van online bijeenkomsten van Goed Contact en dachten na over verschillende varianten. Ook hadden we het over hoe de leden elkaar tot steun kunnen zijn door kennis en kunde in te zetten, beschikbaar te zijn om te sparren over het werk of praktische zaken als website of folder, of om persoonlijk klankbord te zijn.

Online netwerkontbijt
Tijdens het netwerkontbijt kunnen we als leden onder elkaar op vergelijkbare manier ervaringen en tips uitwisselen, elkaar een hart onder de riem steken of trots vertellen wat ons de afgelopen tijd is gelukt.

Aanmelden
Je kunt je tot uiterlijk 17 mei aanmelden voor deze online bijeenkomst via deze link: https://goed-contact.nl/agenda/online-netwerk-ontbijt/

Als je aangemeld bent, ontvang je maandagmiddag 18 mei via e-mail een linkje waarmee je toegang krijgt tot de bijeenkomst.

Netwerkontbijt online
Datum: dinsdag 19 mei 2020
Tijd: 8.15-9:15 uur (‘inloop’ vanaf 8.00u)
Locatie: je eigen ontbijttafel en Zoom-account

We zoomen je graag!

Met ondernemende groet,
het bestuur van Goed Contact