Home Blog Blog Uncategorized Nieuws van Goed-Contact

Nieuws van Goed-Contact


Afsluiten van het oude jaar en start van het nieuwe jaar

Nieuws van Goed Contact
Met het voorjaar alweer vol in het hoofd mede door het mooie weer van de afgelopen dagen blik ik even terug op een hele koude start van het evenementenjaar voor Goed Contact: Een stadswandeling door Alkmaar met sneeuw en hagel, was er 1 voor de echte bikkels onder ons! Evengoed was het een zeer geslaagde avond!

We mochten aan het begin van dit jaar alweer een aantal nieuwe leden verwelkomen en kijken uit naar de komende evenementen!

Met ondernemende groet,
Het bestuur van Goed Contact

Bedrijfsbezoek Zaans Medisch Centrum
Het Zaans Medisch Centrum is hét ziekenhuis voor de inwoners van de Zaanstreek en wijde omgeving.
Na vijf jaar van voorbereiding, ontwikkeling en bouw staat er nu een compact, duurzaam en flexibel gebouw dat dankzij een slimme inrichting zonder problemen 25 jaar open kan blijven.
Tijdens het bedrijfsbezoek vertellen we alles wat het nieuwe ziekenhuis zo bijzonder maakt.
De lezing en rondleiding zal plaatsvinden door Marian de Vries, lid Raad van Bestuur van het Zaans Medisch Centrum.
Irene Veerkamp, manager financiën en Control van het Zaans Medisch Centrum en secretaris van Goed Contact is onze gastvrouw tijdens dit bedrijfsbezoek.

Marian de Vries is bedrijfseconoom en register-controller en was hiervoor Lid van de directie van de provincie Noord-Brabant. Zij heeft een ruime ervaring in de zorgsector, zowel in de ‘cure’ als in de ‘care’. Bij de Alrijne Zorggroep, bestaande uit ziekenhuizen en verpleeghuizen, heeft zij gewerkt als manager Financiën en Control en programmamanager voor de invoering van het Elektronisch Patiënten Dossier. Daarvoor werkte zij ruim 10 jaar in de care bij zorginstelling Vierstroom. Zij bekleedt een tweetal toezichthoudende functies.

Na het bedrijfsbezoek wordt u een drankje aangeboden in restaurant de Lunchroom aan de Zorgboulevard. Tevens bestaat de mogelijkheid om aansluitend, op eigen kosten (Indisch buffet incl. drankjes voor ca. €25,=), in het restaurant te dineren met de deelnemers aan het bedrijfsbezoek om verder te netwerken. Indien je hiervan gebruik wenst te maken kunt u dit aangeven op het inschrijfformulier.

Bedrijfsbezoek Zaans Medisch Centrum
donderdag 21 maart van 17:30 uur tot 19:00 uur

Voor en door leden

Na het succes van vorig jaar met de workshops georganiseerd voor en door onze eigen leden gaan we hier graag mee door!

Tijdens de eerste workshop dit jaar mogen we een kijkje nemen in de keuken van Marieke de Vree van POOKPOOK! Nieuwsgierig? Kijk alvast op onze site voor meer informatie en meld je aan! Er is slechts plaats voor 12 personen!

Workshop Leerherkenning en no-stitch tas van leer maken
Donderdag 11 april van 19:00 tot 21:30 uur

p.s. nieuwe leden stellen zich voor
In onze volgende nieuwsbrief willen we nieuwe leden voorstellen. Ben je recentelijk lid geworden van Goed Contact? We ontvangen graag een korte tekst met passende foto over jouw met je drijfveren, kennis en passie voor jouw bedrijf of werkgever. Mailen graag naar communicatie@goed-contact.nl