Home Blog Blog Uncategorized Proeven en proosten – decemberafsluiting

Proeven en proosten – decemberafsluiting

Beste ondernemende vrouwen,

Natuurlijk sluiten we dit jaar samen af – online. En daar draaien we onze hand inmiddels niet meer voor om.

Feestelijke jaarafsluiting 17 december
We hebben onszelf online uitgenodigd bij brouwerij Dampegheest op donderdag 17 december van 16.30-17.30u.
Bierbrouwer Perry Koot geeft ons een digitale rondleiding door de brouwerij. En we mogen proeven en proosten – als je je op tijd aanmeldt. Doe dat maandag 14 december vóór 18.00u.

Verrassing
We hebben een verrassing voor je klaarstaan voor bij de digitale rondleiding. Die kan je woensdag of donderdag tussen 10.00 en 17.00 uur ophalen bij Huisvanbinnen (Kerkweg 2, Limmen). Lukt je dat niet, geef dan je adres door.

Terug- en vooruitblik
Iedereen heeft zich op een eigen manier moeten ontwikkelen, moeten aanpassen, dit jaar. Bedenk één woord dat voor jou dit jaar samenvat. En bedenk een woord dat weergeeft wat je jezelf of je onderneming toewenst in 2021. Dan brengen we een toast uit op onszelf.

Tijdig aanmelden
Hef het glas! Meld je nu aan. Dat kan tot uiterlijk maandag 14 december 18.00u. Dan zetten we een verrassing voor je klaar. Haal die woensdag of donderdag af bij Huisvanbinnen.

Je ontvangt van voorzitter Elly Oude Elferink donderdagochtend een linkje voor de online bijeenkomst op het mailadres waarmee je je hebt aangemeld.

Nieuwjaarsbijeenkomst 14 januari 2021
Verheug je alvast op een bijzondere nieuwjaarsbijeenkomst: we gaan in een korte workshop op zoek naar ons eigen ikigai. Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een ikigai. In Japan betekent dit woord: ‘een reden van bestaan’. Dat wat voor jou het leven waard maakt. Het is één van de geheimen van een lang, tevreden en gezond leven. Daarna proosten we samen op een Waardevol Nieuw Jaar.
Meld je alvast aan.

We verheugen ons je online te zien op de eindejaarsborrel!

Met ondernemende groet,
Het bestuur van Goed Contact