Home Blog Blog Uncategorized Zomer en goed contact

Zomer en goed contact

De zomer nadert, de coronamaatregelen doen een stapje terug en Goed Contact blijft actief: offline!

Zomerontbijten bij Zeezicht
Na al die maanden met beperkingen, houdt Goed Contact de netwerkdeuren deze zomer wijd open. We organiseren twee keer een netwerkontbijt. Aan zee! Op dinsdag 14 juli en op dinsdag 11 augustus.

Gun je jezelf frisse netwerkwind door je haar? Meld je dan gauw aan. Let bij inschrijving graag wel even goed op de voorwaarden:

  • niet-leden betalen € 15, leden gratis
  • aanmelding kosteloos annuleren kan tot uiterlijk donderdag 9 juli of donderdag 6 augustus
  • LET OP: bij ‘no show’ of te late afzegging wordt € 15 in rekening gebracht, ook aan leden!
  • bij minder dan 15 aanmeldingen gaat het ontbijt niet door

Intervisie
De eerste intervisiegroep van Goed Contact heeft in 2019 vijf bijeenkomsten gehad. We hebben vraagstukken geïnventariseerd en zijn met verschillende  werkproblemen aan de slag gegaan. Onder andere via de methode ‘intervisie met kaartjes’. Het waren een inspirerende en leerzame sessies. Er is ruimte voor een nieuwe groep.

Heb je belangstelling voor een intervisiegroep via Goed Contact? Stuur dan een bericht aan Irene Veerkamp via: secretaris@goed-contact.nl. Bij voldoende belangstelling laten we een volgende intervisiegroep van start gaan.

Geslaagd sportief evenement
Voorzichtig zetten een aantal leden op 12 juni flink wat netwerkstappen buiten de deur: met een prachtige wandeling van 5 of 10 kilometer konden we alle beeldschermspieren losschudden en elkaar weer eens echt spreken. Fijn! De wandeltweetallen maakten veel vrolijke foto’s van de wandeling en de opdrachten.

Online door de coronatijd
Samen online ontbijten en de online bijeenkomst ‘Aandacht voor elkaar’ waren bijzondere bijeenkomsten. Ieder vanachter zijn eigen beeldscherm betrokken bij elkaars wel en wee. Wie zijn verhaal wilde delen, vond een luisterend oor, een opbeurend woord. En spontaan werden bruikbare nieuwe ideeën voor activiteiten geopperd.

Na de zomer
We hopen de rest van het jaar elkaar vooral te kunnen blijven ontmoeten: offline. Bekijk de agenda en noteer alvast wat data. Elke maand wel een gelegenheid om aan te haken.

We zien je graag!

Met ondernemende groet,
Het bestuur van Goed Contact