Community building

8 april 2024

De whatsapp groep is inmiddels actief met 41 leden. Je vindt er informatie over de evenementen, je kunt je aanmelden voor evenementen op de app en je kunt zien wie zich nog meer via de app heeft aangemeld. Ook kun je via de app netwerken en berichten delen over professionele ontwikkeling. 

Overigens blijft het voorlopig mogelijk om je via de website aan te melden. Dan is je aanmelding niet zichtbaar voor de rest.

Lid worden?

Het lidmaatschap van Goed Contact staat open voor vrouwelijke ondernemers en vrouwen met een leidinggevende, management- of directiefunctie en is vooral bedoeld om kennis te maken en kennis en ervaring te delen. Het ledenportaal is uitsluitend toegankelijk voor leden. Hier kun je je profiel aanvullen met foto en bedrijfslogo, profielen van anderen bekijken en contacten leggen.

Het lidmaatschap kost € 110 per jaar (bij inschrijving gedurende het jaar worden alleen de resterende kwartalen berekend – € 27,50 per kwartaal). Het lidmaatschapsjaar loopt van oktober tot en met september van het jaar daarop.