22 portretten van bijzondere vrouwen

4 augustus 2022

Ons nieuwe lid Marieke Warmelink is kunstenares en heeft haar unieke project bijna afgerond. In 22 weken tijd interviewde en schilderde ze 22 bijzondere vrouwen uit Noord-Holland om zo aandacht te vragen voor vrouwen en gendergelijkheid.

“Zichtbaarheid zorgt voor herkenning, erkenning van het bestaan van vrouwen en de rol die zij spelen in onze samenleving en maatschappij”, aldus Marieke, die veel heeft gereisd maar sinds kort in Castricum woont.

Zijn we hier niet al heel geëmancipeerd dan? Marieke: “Nederland staat op de 31e plaats van de wereldwijde gendergelijkheidsindex en is dus bepaald geen koploper”.  Vandaar de tentoonsteling Ronduit Uitgesproken, die zaterdag 10 september officieel wordt geopend in Cafe & foyer Stichting Nieuw Geesterhage, Geesterduinweg 3, 1902 CB Castricum. De inloop is vanaf 14.45 inloop en vanaf 15.30 kun je de tentoonstelling bezichtigen.

Voor meer info: kijk op Mariekes website.

Lid worden?

Het lidmaatschap van Goed Contact staat open voor vrouwelijke ondernemers en vrouwen met een leidinggevende, management- of directiefunctie en is vooral bedoeld om kennis te maken en kennis en ervaring te delen. Het ledenportaal is uitsluitend toegankelijk voor leden. Hier kun je je profiel aanvullen met foto en bedrijfslogo, profielen van anderen bekijken en contacten leggen.

Het lidmaatschap kost € 110 per jaar (bij inschrijving gedurende het jaar worden alleen de resterende kwartalen berekend – € 27,50 per kwartaal). Het lidmaatschapsjaar loopt van oktober tot en met september van het jaar daarop.