Een lintje voor Clarien

24 mei 2020

Met gepaste trots mogen we meedelen dat afgelopen vrijdag onze voorzitter, Clarien Slot werd gedecoreerd met een lintje! Burgemeester Mans speldde haar de Koninklijke onderscheiding voor lid van de Orde van Oranje-Nassau! We vonden het best bijzonder om dat te mogen bijwonen.

Clarien zette zich vanaf 1974 enorm in voor vrouwenemancipatie en de kerk. Ze is sinds 2014 voorzitter van Stichting Goed Contact, ons netwerk voor ondernemende vrouwen en ze was vice-voorzitter van de vrouwenemancipatiecommissie in Castricum (’85-’90) en bestuurslid van het blijf-van-mijn-lijfhuis (2003-2005). Voor het CDA was zij bestuurslid te Castricum en voorzitter van de ondernemingsraad secretariaat. Ze had een grote rol in de ontwikkeling en uitvoering van het sociaal plan ten tijde van het grote verkiezingsverlies in 1994. Tussen 2006 en 2014 was ze gedelegeerd voorzitter van de Parochie in de Goede Herder in Castricum waar zij een belangrijke rol speelde in de eeuwviering van de Pancratiuskerk en van 2013 tot heden is ze gedelegeerd voorzitter van de Raad van Economische Aangelegenheden Bisdom Haarlem Amsterdam, de eerste vrouwelijke! (tekst Nieuwsblad voor Castricum)

Lid worden?

Het lidmaatschap van Goed Contact staat open voor vrouwelijke ondernemers en vrouwen met een leidinggevende, management- of directiefunctie en is vooral bedoeld om kennis te maken en kennis en ervaring te delen. Het ledenportaal is uitsluitend toegankelijk voor leden. Hier kun je je profiel aanvullen met foto en bedrijfslogo, profielen van anderen bekijken en contacten leggen.

Het lidmaatschap kost € 110 per jaar (bij inschrijving gedurende het jaar worden alleen de resterende kwartalen berekend – € 27,50 per kwartaal). Het lidmaatschapsjaar loopt van oktober tot en met september van het jaar daarop.