Rianne Demmers

31 maart 2021

Sinds 1 januari 2021 is Rianne Demmers onze nieuwe penningmeester. Zij heeft deze taak overgenomen van Saskia Geraeds.

Rianne is belastingadviseur, estateplanner en vermogensstructureerder bij Admers Advies. Dus ja, zij weet wel raad met cijfers.

Waarom ben je penningmeester geworden?

Een bestuursfunctie betekent voor mij altijd dat ik me meer verbonden voel met de leden en de activiteiten van een vereniging.

En je hebt hart voor ondernemers?

Ik ben er natuurlijk zelf eentje. En ja, met ons financieel fiscaal juridisch advieskantoor helpen we ondernemers pro-actief met hun onderneming.

Ken je de regio?

Dat kan je wel zeggen; ik ben geboren in Castricum en getogen in Uitgeest.

Lid worden?

Het lidmaatschap van Goed Contact staat open voor vrouwelijke ondernemers en vrouwen met een leidinggevende, management- of directiefunctie en is vooral bedoeld om kennis te maken en kennis en ervaring te delen. Het ledenportaal is uitsluitend toegankelijk voor leden. Hier kun je je profiel aanvullen met foto en bedrijfslogo, profielen van anderen bekijken en contacten leggen.

Het lidmaatschap kost € 110 per jaar (bij inschrijving gedurende het jaar worden alleen de resterende kwartalen berekend – € 27,50 per kwartaal). Het lidmaatschapsjaar loopt van oktober tot en met september van het jaar daarop.