Over ons

Dit is Goed Contact

Stichting Goed Contact is een professioneel en zakelijk netwerk voor vrouwen in de BUCH-gemeenten en omstreken, gericht op beroepsmatige- en ondernemersvaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

Het lidmaatschap van Goed Contact staat open voor vrouwelijke ondernemers en vrouwen met een leidinggevende, management- of directiefunctie. Voor de stichting is kennisuitwisseling een tweezijdig proces waarbij individuen en organisaties ontwikkeling, ideeën en ervaringen delen.

Onze focus ligt op ontwikkeling, kennisuitwisseling en het stimuleren van de samenwerking tussen onze leden en tussen leden en ons netwerk.

Onze kernwaarden

Verbinding

Ambitie

Zelfontplooiing

Balans

Het bestuur

Elly Oude Elferink

Voorzitter

Ik ben een doorgewinterd HR-professional bij HR Versterkers. Ik woon in Castricum en voel me daar thuis. Je treft me regelmatig wandelend, fietsend en vogels kijkend aan op het strand, in het bos of in de duinen. Ik ben ook een vrije denker met plezier in het vernieuwen van het HR-vak.

Ik werk met organisaties in het bedrijfsleven, de zorg, bij de overheid en scholen aan het vernieuwen van hun HR-activiteiten. Ook publiceer ik regelmatig over mijn vakgebied en treed ik op als spreker en dagvoorzitter.

Wetenschappelijke kennis over wat mensen motiveert en demotiveert is de basis van veel van mijn werk. Hoe leuk is het om deze kennis ook te benutten in ons netwerk van Goed Contact. Ik ontmoet graag nieuwe mensen en het inspireert me om deel uit te maken van dit netwerk. Als voorzitter zet ik me graag in voor een stevig, bruisend en inspirerend Goed Contact.

Wendy Wesselingh

Bestuurslid evenementen

Mijn naam is Wendy Wesselingh, ik woon nu ruim 20 jaar in Castricum. Als geboren en getogen Amsterdammer vind ik het heerlijk om in hartje Amsterdam te werken. Ik ben manager bedrijfsvoering bij een kinderopvangorganisatie en ben verantwoordelijk voor alle ondersteunende processen, zoals Finance, Planning & Plaatsing, HR, facilitaire en technische zaken, waaronder ook verbouw en nieuwbouw.

Binnen Goed Contact zet ik me graag in voor de ontwikkeling van vrouwen op professioneel gebied, waarbij ook netwerken en persoonlijke ontwikkeling van belang zijn. En natuurlijk mogen het sociale aspect en leuke evenementen niet ontbreken!

Mirjam van der Horst

Met veel passie en plezier werk ik voor het openbaar bestuur. Ik heb verschillende functies gehad, maar op dit moment werk ik als gebiedsregisseur voor de gemeente Castricum.

Als gebiedsregisseur werk ik samen met collega’s aan professionele participatie en aan een goede verbinding tussen inwoners/ondernemers en de gemeente. Mocht je hierover meer willen weten dan vind ik het altijd leuk om je daarover meer te vertellen. Logische plek daarvoor is een bijeenkomst van Goed Contact.

Ik vind het belangrijk dat vrouwen kennis en ervaring met elkaar delen en elkaar zo verder helpen. In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk te tennissen, gezellig samen te zijn met de uitwonende kinderen, te wandelen met man en hond en af en toe een boek te lezen.

Lid worden?

Goed Contact is een professioneel vrouwennetwerk in Castricum en omgeving. We richten ons op persoonlijke ontwikkeling, professionele ontwikkeling en verbinding. Het lidmaatschap van Goed Contact staat open voor vrouwelijke ondernemers en vrouwen met een leidinggevende, management- of directiefunctie.

We maken graag kennis met je. Heb je vragen of wil je graag een keer als introducé deelnemen aan een van onze activiteiten? Stuur dan een bericht naar info@goed-contact.nl. Heb je besloten lid te worden? Vul dan een kort profiel in en plaats daar een leuke foto van jezelf bij. Dat helpt om elkaar te leren kennen in het netwerk.

Het lidmaatschap kost € 110 per jaar. Bij inschrijving gedurende het jaar berekenen we resterende maanden. Het lidmaatschapsjaar loopt van oktober tot en met september.