Even voorstellen

16 januari 2022

Ik ben Mirjam van der Horst Jansen en ik woon en werk met veel plezier in Castricum. Ik ben getrouwd en samen hebben we drie kinderen en een hond. De kinderen, 22, 24 en 26 jaar oud, wonen inmiddels zelfstandig, maar onze hond Saar woont nog gezellig bij ons.

Na mijn studie in Amsterdam (HEAO en bestuurskunde aan de VU) heb ik verschillende banen gehad in Amsterdam en in Haarlem. Na de geboorte van de kinderen ben ik dichter bij huis gaan werken, namelijk voor de gemeente Castricum. Ik heb gewerkt op verschillende beleidsterreinen, bijvoorbeeld op het gebied van onderwijs, economische zaken en wonen.

Sinds 2017 ben ik gebiedsregisseur voor de gemeente, met name voor Akersloot, Limmen en de Woude. De gebiedsregisseur is de verbindende schakel tussen de inwoners/ondernemers, het gemeentebestuur en de ambtelijke organisatie. Ook Goed Contact wil haar leden met elkaar verbinden. Als secretaris voor Goed Contact vanaf 1 januari 2022 wil ik daar graag aan bijdragen.

Lid worden?

Het lidmaatschap van Goed Contact staat open voor vrouwelijke ondernemers en vrouwen met een leidinggevende, management- of directiefunctie en is vooral bedoeld om kennis te maken en kennis en ervaring te delen. Het ledenportaal is uitsluitend toegankelijk voor leden. Hier kun je je profiel aanvullen met foto en bedrijfslogo, profielen van anderen bekijken en contacten leggen.

Het lidmaatschap kost € 110 per jaar (bij inschrijving gedurende het jaar worden alleen de resterende kwartalen berekend – € 27,50 per kwartaal). Het lidmaatschapsjaar loopt van oktober tot en met september van het jaar daarop.