Marieke de Vree

16 januari 2022

Wie ben je, wat doe je?
Ik ben beeldend kunstenaar/docent en een bevlogen verzamelaar van afgedankt leer en dierenhuiden waarvan ik kleurrijke, vaak sculpturale handtassen maak in mijn atelier POOKPOOK. Ik noem het draagbare verhalen.

Draagbare verhalen?
Ja, ik zie een tas niet als gebruiksvoorwerp of mode-accessoire, maar als trofee, ‘middelvinger’ of verbeelding van vrolijkheid-met-een-handvat. Ik gebruik vaak iconen uit de (cartoon-)film- en reclamewereld.

Enthousiasme delen
Ik werk met prachtig materiaal dat ontelbare toepassingen heeft. Ik word enthousiast van. Daarom geef ik ook graag workshops en cursussen. Leuk als jij als collega-ondernemer een keer aanwipt in mijn atelier in Castricum! Kom kijken of ga lekker zelf aan de slag!

Shinen
Ik vind het belangrijk dat wij, vrouwen en ondernemers, elkaar op alle mogelijke manieren inspireren en steunen, zodat wij kunnen (blijven) ‘shinen’. Vooral in deze gekke tijden! Elkaar treffen bij de activiteiten van Goed Contact is daarin al een supertoffe stap; graag tot ziens!

Lid worden?

Het lidmaatschap van Goed Contact staat open voor vrouwelijke ondernemers en vrouwen met een leidinggevende, management- of directiefunctie en is vooral bedoeld om kennis te maken en kennis en ervaring te delen. Het ledenportaal is uitsluitend toegankelijk voor leden. Hier kun je je profiel aanvullen met foto en bedrijfslogo, profielen van anderen bekijken en contacten leggen.

Het lidmaatschap kost € 110 per jaar (bij inschrijving gedurende het jaar worden alleen de resterende kwartalen berekend – € 27,50 per kwartaal). Het lidmaatschapsjaar loopt van oktober tot en met september van het jaar daarop.