Home Blog Blog Uncategorized Gezellig ontbijten en spannend dineren

Gezellig ontbijten en spannend dineren

 

Logo-GC
Agenda 2022

17 augustus
Zomerontbijt
Buna Koffiebar

20 september
Smakelijk event:
Chateau Marquette

30 september
Sportief evenement:
Fietsen door het Oer IJ

Like Tweet
Lidmaatschap

Goed Contact is een professioneel en zakelijk netwerk voor ondernemende vrouwen. We versterken elkaars vaardigheden voor ondernemerschap en professionaliteit, en persoonlijke ontwikkeling via workshops en intervisie.
Het netwerk is bedoeld voor ondernemende vrouwen in de BUCH-gemeenten en omstreken.

Een lidmaatschap kost
€ 100 per jaar.
Inschrijven halverwege het jaar? Je betaalt voor de resterende maanden € 25 per kwartaal.

Goed Contact

info@goed-contact.nl
www.goed-contact.nl

Gezellig ontbijten en spannend dineren
3e6fb792-936c-4263-badb-de61cf06d09a.jpeg

Beste ondernemende vrouw,

Die laatste zomerweken gaan we het er nog even goed van nemen. Kom bijvoorbeeld genieten van ons tweede zomerontbijt. Goed nieuws voor de fietsliefhebbers: we gaan op herhallng.  En het Smakelijk Event is nog nooit zo spannend geweest.

Zomerontbijt – woensdag 17 augustus
Na het gezellige en drukbezochte ontbijt in Heemskerk, gaan we dit keer naar Buna Koffiebar, in het centrum van Castricum. Het enthousiaste koppel Melanie en Vincent schenkt hier sinds 2020 de allerlekkerste koffie. En natuurlijk serveert het stel vanuit de huiskamerbar ook heerlijke en gezonde ontbijtjes. Kom gezellig bijkletsen, ervaringen uitwisselen en inspiratie op doen. Hopelijk vanaf een zonnig terras!

Meld je hier aan voor deze bijeenkomst

​Leuk als je een introducé meeneemt. Graag vermelden bij je aanmelding voor een evenement. Als er meer aanmeldingen dan plekken zijn, gaan Goed Contact leden natuurlijk altijd voor.

Tijd: 08.00 – 09.30;
Locatie: Buna Koffiebar
Dorpsstraat 35e te Castricum

Fietsen door het Oerij – vrijdag 30 september
Goed nieuws voor de fietsers die in juli niet konden: we gaan op herhaling! Dus lijkt het je het leuk om op de fiets de indrukwekkende geschiedenis te ontdekken van je eigen woonomgeving? Fiets mee door het Oer-IJ! We rijden onder meer langs de vindplaats van een vrouwelijk skelet uit de vierde eeuw na Christus: Hilde. Zij is de naamgeefster van het archeologiecentrum Huis van Hilde te Castricum, de plek waar de fietstocht dan ook begint. We eindigen bij een terras voor een drankje.

Meld je hier aan voor deze bijeenkomst 

Tijd:
15.45 verzamelen
16.00 fietsen
18.00 drankje
Locatie:
Huis van Hilde, Westerplein 6 te Castricum,

Leuk als je een introducé meeneemt. Graag vermelden bij je aanmelding voor een evenement. Als er meer aanmeldingen dan plekken zijn, gaan Goed Contact leden natuurlijk altijd voor.

Smakelijk event- dinsdag 30 september
Het Smakelijk Event, ieder jaar weer een hoogtepunt, wordt dit jaar een spannende. Op het chique landgoed Marquette in Heemskerk organiseren we een MoordCruise. We houden de spanning er nog een beetje in, maar het is een leuke manier om elkaar op een andere wijze en nóg beter te leren kennen. Tussen het lekkere eten door.

Meld je hier aan voor deze bijeenkomst 

Tijd:
17.30 – 21.30
Bijdrage:
Leden 25 euro, niet leden 35 euro.
Locatie:
Landgoed Marquette, Marquettelaan 34, 1968 JT Heemskerk

Leuk als je een introducé meeneemt. Graag vermelden bij je aanmelding voor een evenement. Als er meer aanmeldingen dan plekken zijn, gaan Goed Contact leden natuurlijk altijd voor.

22 portretten van bijzondere vrouwen
thumbnail_studioMW.jpeg

Ons nieuwe lid Marieke Warmelink is kunstenares en heeft haar unieke project bijna afgerond. In 22 weken tijd interviewde en schilderde ze 22 bijzondere vrouwen uit Noord-Holland om zo aandacht te vragen voor vrouwen en gendergelijkheid.

“Zichtbaarheid zorgt voor herkenning, erkenning van het bestaan van vrouwen en de rol die zij spelen in onze samenleving en maatschappij”, aldus Marieke, die veel heeft gereisd maar sinds kort in Castricum woont.

Zijn we hier niet al heel geëmancipeerd dan? Marieke: “Nederland staat op de 31e plaats van de wereldwijde gendergelijkheidsindex en is dus bepaald geen koploper”.  Vandaar de tentoonsteling Ronduit Uitgesproken, die zaterdag 10 september officieel wordt geopend in Cafe & foyer Stichting Nieuw Geesterhage, Geesterduinweg 3, 1902 CB Castricum. De inloop is vanaf 14.45 inloop en vanaf 15.30 kun je de tentoonstelling bezichtigen.

Voor meer info: kijk op Mariekes website.

Leiderschapstraining en smaakmakersevenement

Onlangs heeft Goed Contact van de gemeente een bijdrage ontvangen van het herstelfonds. Die gebruiken we vooral om de communicatie via de website te verbeteren en om in november een training in leiderschapsvaardigheden te organiseren. Daarnaast steunen we het Castricumse Smaakmakersevent op 3 en 4 september. Wil je zelf een bijdrage leveren aan dit festival of het festival sponsoren? In de link vind je hoe je dit doet.