Willeke Vrij

12 mei 2021

‘Vanaf de oprichting van Goed Contact ben ik 5 jaar lid geweest. Toen 5 jaar niet. Sinds het Smakelijk Evenement in het Koningsbosch ben ik terug. Waarom? Nou, in de periode dat ik niet bij Goed Contact was, heb ik me bij allerlei netwerken laten zien. Aan het eind van die 5 jaar besloot ik voor de 2 leukste netwerken te gaan. En dan bedoel ik leuk in de zin van: “waar ga ik graag heen en kom ik blij terug”. Dat zijn Goed Contact en Ondernemen & Groei.

Mijn bedrijf heet Willeke Vrij Vormgeving en bestaat sinds 2004. Tijdens de coronaperiode ben ik aan het hobbyen geslagen. Ik heb de workshop Stippen op porcelein gecombineerd met mijn snuffelzin naar servies bij de kringloopwinkels. Ik ben etagères gaan maken. Zo ontzettend leuk om te doen! Ik zette de resultaten op het Instagram-account @leuk_op_tafel.

Met Bakker Wim Koelman in Heemskerk ontstond spontaan een Moederdag-actie voor de Stichting Kind & Brandwond in Beverwijk. Bakkersvrouw Nicole Koelman vulde de etagères met lekkers.

Lid worden?

Het lidmaatschap van Goed Contact staat open voor vrouwelijke ondernemers en vrouwen met een leidinggevende, management- of directiefunctie en is vooral bedoeld om kennis te maken en kennis en ervaring te delen. Het ledenportaal is uitsluitend toegankelijk voor leden. Hier kun je je profiel aanvullen met foto en bedrijfslogo, profielen van anderen bekijken en contacten leggen.

Het lidmaatschap kost € 110 per jaar (bij inschrijving gedurende het jaar worden alleen de resterende kwartalen berekend – € 27,50 per kwartaal). Het lidmaatschapsjaar loopt van oktober tot en met september van het jaar daarop.