Home Blog Blog Uncategorized Kerstontbijt en ander nieuws

Kerstontbijt en ander nieuws

Beste ondernemende vrouwen,

Juist als contacten beperkt zijn, is een lokaal netwerk zo belangrijk. We gaan daarom door met het organiseren van bijeenkomsten. En passen er de best mogelijke mouw aan bij beperkende maatregelen wegens corona. Dus: save the dates!

Kerstontbijt – dinsdag 14 december
Bij Klein Geluk in Heemskerk. Mocht het daar niet door kunnen gaan wegens de corona maatregelen, dan hebben we een alternatief. Dit alternatief is corona-proof, niet online en kan bij krasse maatregelen nog steeds doorgaan. Dus, reserveer de datum in je agenda en geef je op.

Meld je hier aan.

Tijd: 08.15 – 09.30u
Locatie: Klein Geluk
Maerten van Heemskerckstraat 25A, 1961 EB Heemskerk

Wijnproeverij – vrijdag 14 januari
Tijdens deze nieuwjaarsbijeenkomst kijken we vooruit op 2022 en wisselen we goede wensen uit. We presenteren de Goed Contact jaaragenda. En leren we proefondervindelijk welke wijn bij welk gerecht past. Gaan we weer wijzer het nieuwe jaar in.

Meld je hier aan voor de bijeenkomst.

Tijd: 19.30-21.30u
Locatie: Kookstudio De Hofsteede
Uitgeesterweg 5, 1906 NW Limmen

Workshop kunst & tegenkracht in leiderschap – donderdag 10 februari
Een workshop waarin we kennis maken met het concept van Muzische Professionalisering. Dit is ontwikkeld door Bart van Rosmalen, lector aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en centrum voor leiderschap en ondernemerschap de Baak. We gaan concreet werken met werkvormen waarmee professionals, of het nu om juristen, kunstenaars of zorgverleners gaat, hun eigenzinnigheid en tegenkracht versterken.

Meld je hier aan voor de bijeenkomst.

Tijd: 19.30-21.30u
Locatie: Theater Koningsduyn,
Geesterduinweg 3, 1902 CB Castricum

Verkiezingsontbijt – woensdag 9 maart
Wil je weten wie de vrouwen zijn achter de politieke partijen in Castricum? En wat zij in de de komende raadsperiode voor elkaar willen krijgen? Kom dan naar het verkiezingsontbijt!

Meld je hier aan voor deze bijeenkomst

Tijd: 08.15 – 09.30u
Locatie: Huize Koningsbosch
Heereweg 84, 1901 ME Castricum

Leuk als je een introducé meeneemt. Graag vermelden bij je aanmelding voor een evenement. Als er meer aanmeldingen dan plekken zijn, gaan Goed Contact leden natuurlijk altijd voor.

Uitslag ledenenquête
Ongeveer 30% van de leden heeft de enquête ingevuld teruggestuurd. De meest gewaardeerde activiteiten zijn: 1. bedrijfsbezoeken 2. smakelijk event 3. voor- en door leden 4. netwerkontbijt. Een gedeelde wens van de leden is: elkaar beter leren kennen. Dank aan de invullers! In het nieuwe jaarprogramma willen we voorzien in deze wensen.

Even voorstellen

Ik ben Mirjam van der Horst Jansen en ik woon en werk met veel plezier in Castricum. Ik ben getrouwd en samen hebben we drie kinderen en een hond. De kinderen, 22, 24 en 26 jaar oud, wonen inmiddels zelfstandig, maar onze hond Saar woont nog gezellig bij ons. Na mijn studie in Amsterdam (HEAO en bestuurskunde aan de VU) heb ik verschillende banen gehad in Amsterdam en in Haarlem. Na de geboorte van de kinderen ben ik dichter bij huis gaan werken, namelijk voor de gemeente Castricum. Ik heb gewerkt op verschillende beleidsterreinen, bijvoorbeeld op het gebied van onderwijs, economische zaken en wonen. Sinds 2017 ben ik gebiedsregisseur voor de gemeente, met name voor Akersloot, Limmen en de Woude. De gebiedsregisseur is de verbindende schakel tussen de inwoners/ondernemers, het gemeentebestuur en de ambtelijke organisatie. Ook Goed Contact wil haar leden met elkaar verbinden. Als secretaris voor Goed Contact vanaf 1 januari 2022 wil ik daar graag aan bijdragen.

Met ondernemende groet,
Het bestuur van Goed Contact