Home Blog Blog Uncategorized Smakelijk september

Smakelijk september

Smakelijk september – derde dinsdag diner

Beste ondernemende vrouwen,

Ook dit jaar zorgden we in juli en augustus voor een ontspannen zomers ontmoeten. Deze zomerontbijten waren weer heel geslaagd. Goed jullie te zien en te spreken!

Smakelijk evenement – dinsdag 21 september
Inmiddels is het traditie: op de derde dinsdag in september nodigen we ‘onze’ ondernemende vrouwen uit voor het Smakelijk Evenement. Vorig jaar konden we – op afstand – terecht in de tuin van Nieuw Westert (zie foto).

Dit jaar zijn we te gast bij Restaurant Comer in Egmond aan zee. Wil je sparren over je plannen, heb je een netwerkvraag, ben je toe aan zakelijke inspiratie, laat je je graag verrassen, houd je van lekker eten? En ken je een ondernemende vrouw die je dat gunt?

Kom naar het Smakelijk Evenement en neem een introducée mee. We borrelen vanaf 17.00u. Daarna staat een 3-gangendiner voor ons klaar.

Reserveer uiterlijk dinsdag 14 september. Geef meteen ook eventuele wensen door; vegetarisch? glutenvrij?

Tijd: 17.00-21.00u
Locatie: Restaurant Comer, Boulevard Zuid 7, Egmond aan Zee
Prijs: leden en introducées € 25; niet-leden € 35

Vacatures bestuur
We zoeken 2 nieuwe bestuursleden!
1. een secretaris; per januari
2. een bestuurslid communicatie en PR, per september
Irene Veerkamp is onze energieke secretaris en draagt na bijna 7 jaar haar taken graag over aan een volgende enthousiasteling. Aleid Bos heeft bijna 2 jaar onze nieuwsbrieven en persberichten geschreven en maakt nu hoofd en handen vrij voor een eigen schrijfproject. Dus grijp je kans.

Wil je bijdragen aan een vitaal en bruisend netwerk van ondernemende vrouwen in de regio, en heb je affiniteit met de rol van secretaris of communicatie? Neem contact op met onze voorzitter Elly Oude Elferink via bestuur@goed-contact.nl.

Workshop Ikigai – oktober
Half oktober geeft Anita Mooiweer de workshop voor en door leden. Bij de online nieuwjaarsbijeenkomst liet ze ons al even kennismaken met Ikigai. In deze workshop gaan we werk maken van onze ontwikkeling. Want om goed te ondernemen moet je goed in je vel zitten. Details volgen.

Even voorstellen: Marieke de Vree
Wie ben je, wat doe je?
Ik ben beeldend kunstenaar/docent en een bevlogen verzamelaar van afgedankt leer en dierenhuiden waarvan ik kleurrijke, vaak sculpturale handtassen maak in mijn atelier POOKPOOK. Ik noem het draagbare verhalen.

Draagbare verhalen?
Ja, ik zie een tas niet als gebruiksvoorwerp of mode-accessoire, maar als trofee, ‘middelvinger’ of verbeelding van vrolijkheid-met-een-handvat. Ik gebruik vaak iconen uit de (cartoon-)film- en reclamewereld.

Enthousiasme delen
Ik werk met prachtig materiaal dat ontelbare toepassingen heeft. Ik word enthousiast van. Daarom geef ik ook graag workshops en cursussen. Leuk als jij als collega-ondernemer een keer aanwipt in mijn atelier in Castricum! Kom kijken of ga lekker zelf aan de slag!

Shinen
Ik vind het belangrijk dat wij, vrouwen en ondernemers, elkaar op alle mogelijke manieren inspireren en steunen, zodat wij kunnen (blijven) ‘shinen’. Vooral in deze gekke tijden! Elkaar treffen bij de activiteiten van Goed Contact is daarin al een supertoffe stap; graag tot ziens!

Hef je met ons het glas bij het Smakelijk Evenement? Graag tot dan!

Met ondernemende groet,
Het bestuur van Goed Contact