Home Blog Blog Uncategorized Wandelen en borrelen in levenden lijve!

Wandelen en borrelen in levenden lijve!


Beste ondernemende vrouwen,

Eindelijk gaan we elkaar zien en bijpraten. Mei is de maand van ons sportief evenement. Grootste plannen kunnen nog niet – wandelen kan wel.

We wandelen in tweetallen een mooie route van 5 km. Met een heuse borrel na afloop! Zonder beeldscherm!
Wij verheugen ons zeer op een levendige wandeling.
Kom je ook? We zien je graag.

Meld je nu aan en noteer in je agenda:

Wandelevenement 28 mei
Tijd: 16.00u vertrek wandeling (15.45u verzamelen)

Locatie: Parkeerplaats Berkenbos/Camping Geversduin
Beverwijksestraatweg 205, 1901 NH Castricum

BORREL! vanaf 17.00u bij Knoest Eten en Drinken
(Camping Geversduin)

Enquête – dank voor jullie reacties
Dank voor alle reacties die we kregen op de enquête.
Anita Mooiweer, Corry Slooter en Petra Kramer hebben een exemplaar van Het Land van Hilde gewonnen. Gefeliciteerd!

De meeste van jullie zijn blij met het veelzijdige aanbod aan activiteiten. Veel mensen vinden een maandelijkse activiteit prima. Als je een keer niet kunt, heb je redelijk snel weer een kans.
De online activiteiten oogsten waardering, maar ECHT contact betekent voor iedereen elkaar ontmoeten zonder scherm. En bij voorkeur niet in het weekend. 🙂
We kregen goede suggesties voor zichtbaarheid en ledenwerving. En ook hoe jullie van Goed Contact hoorden geeft nuttige informatie.

Als bestuur buigen we ons in juni nog eens over de uitkomsten als alles keurig in een excelbestand staat. Want ook de tips voor een professionelere enquête die gemakkelijker te verwerken is, nemen we ter harte!

Activiteiten juni, juli, augustus
De workshop voor en door leden vindt plaats in juni: we gaan gedichten schrijven. Aleid Bos boort onze creatieve schrijfvermogens aan. Wie weet kunnen we terecht bij Boekhandel Laan. Datum en locatie volgen binnenkort.

Vorig jaar zomer schoven 15 mensen aan voor een zomerontbijt bij Johanna’s Hof. Ook dit jaar zorgen we in juli en augustus graag voor een ontspannen zomers ontmoeten. Houd de agenda in de gaten.

Even voorstellen – Willeke Vrij
‘Vanaf de oprichting van Goed Contact ben ik 5 jaar lid geweest. Toen 5 jaar niet. Sinds het Smakelijk Evenement in het Koningsbosch ben ik terug. Waarom? Nou, in de periode dat ik niet bij Goed Contact was, heb ik me bij allerlei netwerken laten zien. Aan het eind van die 5 jaar besloot ik voor de 2 leukste netwerken te gaan. En dan bedoel ik leuk in de zin van: “waar ga ik graag heen en kom ik blij terug”. Dat zijn Goed Contact en Ondernemen & Groei.

Mijn bedrijf heet Willeke Vrij Vormgeving en bestaat sinds 2004. Tijdens de coronaperiode ben ik aan het hobbyen geslagen. Ik heb de workshop Stippen op porcelein gecombineerd met mijn snuffelzin naar servies bij de kringloopwinkels. Ik ben etagères gaan maken. Zo ontzettend leuk om te doen! Ik zette de resultaten op het Instagram-account @leuk_op_tafel.

Met Bakker Wim Koelman in Heemskerk ontstond spontaan een Moederdag-actie voor de Stichting Kind & Brandwond in Beverwijk. Bakkersvrouw Nicole Koelman vulde de etagères met lekkers. Heb je interesse? Er zijn er nu nog 6 te koop.’

Met ondernemende groet,
Het bestuur van Goed Contact